CHP’den şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHP’den şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 12:10

CHP’den şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) – KONYA CHP İl Başkan Vekili Ali Fındık ve yönetim kurulu üyeleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve şehit ailelerini ziyaret etti. 

Ziyarette Dernek Başkanı Pekdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilde getirirken, ‘’Biz şehit anne-ve babaları olarak her zaman şu söylemekten dolayı gurur duyuyoruz. ‘Oğulsuz yaşanır ama Vatansız yaşanmaz.’ Ülkemiz son günlerde zorlu bir sınavdan geçmektedir. Şimdi birlik ve beraber olmanın tam zamanıdır diye düşünüyoruz. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin gösterdiği cesaret ve azim tüm dünyaya bir ders vermiştir. Şimdi her kesim birlik ve beraberlik içinde terörü nasıl bitirebilirizin hesabını yapmalıdır. O zaman anne ve babaların gözyaşları biter” dedi. 

CHP Konya İl Başkan Vekili Ali Fındık da şunları söyledi: 

‘’CHP Konya Örgütü olarak Konya Şehit aileleriyle birlikte olmak arzusuyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Son yıllarda gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Bir an önce terörle nasıl baş edebiliriz ve aynı zamanda yok edebilirizin hesabını tüm millet olarak yapmalıyız” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!