Atiker Konyaspor- Kayserispor maçı soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Atiker Konyaspor- Kayserispor maçı soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 21:30

Atiker Konyaspor- Kayserispor maçı soyunma odaları

Haberin Devamı

İsmail AKKAYA-Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA) - ATİKER Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hedefledikleri puan grubuna ulaştıklarını belirtti.
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Beşiktaş'da 38 kişinin şehit olduğu bombalı terör saldırısını hatırlararak, ''Ulusumuzun başı sağolsun. Bu ülkenin insanları olarak bu vahşetin son bulmasını istiyoruz.''dedi. Hedefledikleri puana ulaştıklarını belirten Kocaman, ''Herkes ihtiyaca göre oynadı. Bu yoğun maç trafiğinde, maç öncesi bir şekilde kazanmayı istiyorduk. Kazandık. Hedefledimiz puan grubuna ulaşmayı da sonunda başardık. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Oyundan ziyade daha fazla mücadele ön plandaydı. Kayseri bize göre daha derli toplu oynadı. Kayserispor'a da başarılar dilerim" dedi.
ERTUĞRUL SEÇME: OYUNDAN VE ÇOCUKLARIN HIRSINDAN MEMNUNUM
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, Konyaspor'u iyi analiz ettiklerini ancak talihsiz bir gol yediklerini belirterek, ''Puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Futbol adına sahada gerekin yaptık. Konyaspor'u iyi analiz ettik. Ancak tahilsiz bir gol yedik ve 1-0 mağlup olduk. Bunun telefisini son iki hafta yapacağız. Oyundan ve çocukların hırsından memnunum. Konyaspor'a bundan sonraki haftalarda başarılar dilerim'' dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!