Alişan Kapaklıkaya'ya Akşehir'de yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Alişan Kapaklıkayaya Akşehirde yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 13:37

Alişan Kapaklıkaya'ya Akşehir'de yoğun ilgi

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/KONYA, (DHA)- AKŞEHİR Belediyesi tarafından düzenlenen “Aile içi İletişim” konulu konferansa katılan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Eğitimci-yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Aile içi İletişim” konulu konferansta Akşehirlilerle buluştu. Salonun tamamen dolu olduğu görülürken, yer bulamayan vatandaşlar merdivenlere oturmak zorunda kaldı.
Yaptığı esprilerle insanları güldüren,  zaman zaman kendi hayatından sunduğu örneklerle de duygusal anlar yaşatan Alişan Kapaklıkaya, sevginin emek istediğini, bakım istediğini, ilgi istediğini anlatarak evlilikte, birlikte oluşturduğumuz sevgi çınarına emek verilmesi gerektiğini söyledi. Aile içi iletişimde toplumumuzun hep batının dayattığı aile içi iletişim kanallarını kullanmaya çalıştığını söyleyen Kapaklıkaya “Bizler hep Batı’nın bize dayattığı aile içi iletişim kanallarını eşler arasında kullanmaya çalıştık. Çocuklarımızı da o kanaldan besledik. Gerek aile içi etkili iletişimde gerekse çocuklarımızı yetiştirme sürecinde tertemiz tarihimize ve kültüre göz atmamız, ondan feyz alarak aile içinde eşlerimizle ve çocuklarımızla etkileşimimizi dizayn etmemiz daha yerinde olacaktır.” dedi. 
Konferans sonunda Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından Alişan Kapaklıkaya’ya Akşehir’i ve Nasreddin Hoca’yı yansıtan bir hediye takdim edildi. Kapaklıkaya, kültür merkezi fuaye salonunda hayranları için kitaplarını imzaladı.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!