Akşehir Selçukluspor 5. Kez Şampiyon Oldu

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Selçukluspor 5. Kez Şampiyon Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 10:13

2014-2015 KONYA BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ GENÇ KIZLAR MAÇLARI SONA ERDİ. KULÜPLER DE SON 4 YILIN ŞAMPİYONU OLAN AKŞEHİR SELÇUKLUSPOR KULÜBÜ ALTINCI GALİBİYETİNİ ALARAK KULÜPLERDE 5 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLMAYI BAŞARDI.

2014-2015 Konya Basketbol İl Birinciliği Genç Kızlar maçları sona erdi. Kulüpler de son 4 yılın şampiyonu olan Akşehir Selçukluspor Kulübü altıncı galibiyetini alarak kulüplerde 5 yıl üst üste şampiyon olmayı başardı.
Akşehir Zekai Baloğlu Spor Salonun da oynanması gereken maça Konya Selçuk Üniversitesi Torku Şeker Spor’ takımının gelmemesi üzerine müsabakayı 20-0 hükmen Akşehir Selçuklu Spor takımı kazandı. Akşehir Selçuklu Spor bu sonuçla şampiyon oldu.
Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu amaçlarının geçen sezondaki gibi üç şampiyonluk olduğunu belirterek bu hedeflerden ikincisine de ulaştıklarını söyledi. Takımlarının Akşehir ve Konya’yı Nevşehir’de yapılacak Güney Anadolu şampiyonasında 17 il arasında temsil ederek başarılı sonuçlar alacağını söyleyen Türkoğlu, kendilerine destek veren kişi ve kuruluşlara da teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!