Ak Partili Konuk: Önümüzdeki dönem yıkacakların değil, yapacakların iş başında olması gerekir

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Konuk: Önümüzdeki dönem yıkacakların değil, yapacakların iş başında olması gerekir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 13:57

Ak Partili Konuk: Önümüzdeki dönem yıkacakların değil, yapacakların iş başında olması gerekir

Haberin Devamı

Muammer ŞEN/KARAMAN,(DHA)- AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, ''Önümüzdeki dönem yıkacakların değil, yapacak olanların iş başında olması gereken bir dönem. Önümüzdeki dönem, siyasi çırakların altından kalkamayacağı kadar önemli bir dönem.''dedi. 
Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma toplantısına katıldı. Konuk, burada yaptığı konuşmada, ''AK Parti’de yarış; partililerle, dava arkadaşlarıyla yapılmaz, biz yarışımızı farklı partilerin fikirleriyle, hayalleriyle, iddialarıyla yaparız. AK Parti hastalanırsa , Türkiye yeniden komaya girer, takatsiz kalır” dedi. 
16 yılda Türkiye'nin üç kat büyüdüğünü ifade eden Konuk, şunları söyledi:
'' Ak Parti,  16 yılda Türkiye’yi 3 kat büyütmüş, söz dinleyen Türkiye yerine, sözü dinlenen Türkiye’yi inşa etmiştir. İnançlarıyla eğitimleri arasında tercihe zorlanan evlatlarının üniversite kapılarından dönmesi ayıbına son vermiştir. Ülkenin dört bir yanını bölünmüş yollarla, hızlı trenlerle, tünellerle, köprülerle donatmış, kalkınmanın nimetlerini Anadolu ile buluşturmak için Karaman en önde olmak üzere tüm Anadolu’da yatırım atağı başlatmıştır. Kimsesizlerin kimsesi olmuş, evde bakım hizmetinden, yaşlı aylığına kadar sosyal devletin yapması gereken ne kadar hizmet varsa hepsini hayata geçirmiştir. Karaman’da üretilen hem iç hem dış pazarlara hızlı ve ucuz ulaşsın diye Karaman’ı yol ağlarının merkezi haline getirmiş, serbest bölge, lojistik merkezi, havaalanı, hızlı tren yatırımlarını son aşamaya getirmiş bir ailenin, partimizin adayları onlar. Bu ailenin milletin huzuruna çıkardığı adaylar, 16 yılda bu aileyi hiç mahcup etmedi. Bundan sonra da etmeyecek. Ne derler bizde? Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Bunu şu şekilde söylemek de mümkündür; bana partini söyle, sana ne yapıp yapamayacağını söyleyeyim.  beğenmeyip istifalara, ‘o olmadı bu oldu’ deyip teşkilat istifalarına kadar basına yansıyan yansımayan onlarca rahatsızlık yaşandı. Bir tek partide liste huzursuzluğu yaşanmadı.''

Konuk,''Yakın uzak siyasi tarihimizden çıkardığımız en büyük ders, siyaset eğer siyasi partiler içinde makam ve rütbe yarışı şeklinde cereyan ediyorsa milletin sırtında yük olur, eğer senlik benlik bir kenara bırakılır ve siyaset millete hizmet yarışı eksenli yapılırsa milletin ve ülkenin sırtından yük alır.''dedi. 
24 Haziran'da hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimi yapılacağını hatırlatan Konuk, ''Biz diyoruz ki, güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye. Biz, büyümeye devam diyoruz.''dedi. 
 Yıkacakların değil, yapacakların dönemi olması gerektiğini ifade eden Konuk, ''Önümüzdeki dönemde, vasıflı, çok yönlü bir lidere ihtiyacı var. Önümüzdeki dönem yıkacakların değil, yapacak olanların iş başında olması gereken bir dönem. Önümüzdeki dönem, siyasi çırakların altından kalkamayacağı kadar önemli bir dönem. ''diye konuştu. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!