Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mavi İle Farkındalık Oluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mavi İle Farkındalık Oluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 10:59

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ İLE FARKINDALIK OLUŞTURUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında çalışmalar gerçekleştiriyor.
Proje kapsamında 2010 yılında ABD’de Autism Speaks tarafından başlatılan ve geçen sene 6 kıta,136 ülke ve yaklaşık 10 bin binada dünya çapında uygulanan ‘’Mavi Işık Yak‘’ kampanyasına Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi, mavi ile farkındalık oluşturmak için destek veriyor.
2 Nisan Dünya Otizm Günü kapsamında tüm dünyada gerçekleştirilen farkındalık oluşturma projesine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleri tam destek veriyor. TEMA kapsamında Kocaeli’de yer alan tüm sahiller, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Sekapark alanı, D-100 Karayolu üzerinde yer alan Mimar Sinan, Adnan Menderes ve Turgut Özal Köprüleri bir gün boyunca mavi ışık ile aydınlatıldı. Ayrıca tüm ulaşım araçları günün anlam ve önemine dikkat çekmek için ilk seferlerinden son seferlerine kadar mavi flama taktı ve farkındalık oluşturulacak görseller astı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!