Hereke Kürek Kulübü'nün binası yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Hereke Kürek Kulübünün binası yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 13:28

Hereke Kürek Kulübü'nün binası yapılıyor

Haberin Devamı

Hereke Kürek Kulübü'nün binası yapılıyor

İZMİT, (DHA) - BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke Kürek Kulübü'nün yapımı devam eden binasında incelemelerde bulundular. Bakan Işık, Hereke Kürek Kulübü'nün tamamlanmasıyla bölgenin su sporlarının merkezi haline geleceğini söyledi.

Körfez Belediyesi, Hereke Kürek Kulübü'nün inşaat çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran inşaatta incelemelerde bulundular. Bakan Işık, Hereke Kürek Kulübü'nün tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su sporlarının merkezi haline geleceğini belirtti.

Hereke kalesi restorasyonu, Hereke Kürek Kulübü, çevre düzenleme çalışmaları ve sahil düzenleme çalışmaları ile Hereke'nin turizmde cazibe merkezlerinden biri olacağını ifade eden İsmail Baran ise, "Hereke, Doğu Roma İmparatorluğuna kadar geçmişi bulunan birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi dokusu ve bu kentte yaşamış tarihi değerleriyle çok önemli bir kentimizdir" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!