Gölcük'te basketbol heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Gölcükte basketbol heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 11:03

Gölcük'te basketbol heyecanı

Haberin Devamı

GÖLCÜK(Kocaeli), (DHA) - GÖLCÜK Belediyesi'nin düzenlediği Sokak Basketbol Turnuvası'na 340 sporcu katılırken, karşılaşmalar heyecanla izlenildi.

Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği Sokak Basketbol Turnuvası, Yüzbaşılar'da bulunan Gölcük Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya beklenin üzerinde sporcunun ilgi göstermesi sevinçle karşılandı. Turnuvada minikler, küçükler, yıldızlar, gençler, büyükler olmak üzere 5 ayrı kategori ve 2 özel kategori olarak 3 sayı ve smaç yarışmaları yapıldı. Turnuvaya 68 takım 340 sporcu katıldı. 2 gün süren turnuvada karşılaşmalar heyecanla izlenildi.

Turnuvada minikler kategorisinde Değirmendere Efsaneleri, küçüklerde Dümenciler, yıldızlarda Bananas, gençlerde Şaka Yapıyorsun, büyüklerde Dursun Özbek İstifa takımları, 3 sayı atışında Egemen Kılıç, smaç da ise Murat Enlioğlu birinci oldu. Dereceye girenlere Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman, Gölcük Belediyespor antrenörü Okan Güler ve Hisareynspor Kulüp antrenörü Gürcan Karapınar verdi.

Levent Değirmenci sporculara ve sporseverlere teşekkür ederek, "Gölcük Belediyesi olarak amacımız Gölcük'e ve Gölcük halkına tüm sosyal ve sportif hizmetleri kazandırmak, onların bu yöndeki isteklerine cevap vermektir. Tüm takımlara katıldıkları için teşekkür ediyor, turnuva maçlarını 2 gün boyunca yöneten Kocaeli Basketbol İl Temsilciliğine, hakemlerimize ve emeği geçen komitede görevli arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!