Dünya Çocukları Vali Güzeloğlu’nu Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Dünya Çocukları Vali Güzeloğlu’nu Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 14:07

23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ, EĞİTİM VE EĞLENCE FUARI İÇİN İLİMİZDE BULUNAN DÜNYA ÇOCUKLARI KOCAELİ VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için Kocaeli’de bulunan dünya çocukları, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 23-26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı için Kocaeli’de bulunan dünya çocukları, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’yla bir araya gelen çocuklar, karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Valilikten ayrıldı.
Kendisi ziyarete gelen misafirlerine kısa bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, “23 Nisan tarihi TBMM’nin kurulduğu, Kurtuluş Savaşı’nın ilan edildiği çok önemli bir tarihtir. Bu çok önemli günümüzü büyük önder Atatürk çocuklara bayram olarak hediye etti. Bu bayramımızı dünyanın her yerinden çocuklarla yaşıyoruz. Burada olmanızdan büyük mutluluk duyuyorum. Her gününüz bayram sevinciyle dopdolu olsun, yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın. Ülkelerinize barış ve dostluk mesajlarını götürün. Sizlerinde bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Vali Güzeloğlu’nun konuşmalarının ardından çocuklar kendisine ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti. Vali Güzeloğlu da çocuklara hediye verdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar Valilikten ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!