Başkan Karaosmanoğlu, Toyota Alj Yöneticilerini Kabul Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu, Toyota Alj Yöneticilerini Kabul Etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 11:40

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, TOYOTA ALJ YÖNETİM KURULU'NU AĞIRLADI.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Toyota ALJ Satış Pazarlama’nın üst düzey yöneticilerini makamında konuk etti.
Türkiye ekonomisine özellikle reel sektöre destek vererek, çevreye saygılı yeni yatırımların Kocaeli’ye gelmesini önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Toyota Satış ve Pazarlama A.Ş.( TOYOTA ALJ) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt’u makamında misafir etti. Ortadoğu ve Avrupa’nın Toyota grubunda Lojistik Üssü olması beklenen yatırımın, kentimizde olmasını önemli bulduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu yatırımın şehrimize gelmesinin Kocaeli’nin marka değeri açısından önemli görüyorum. Yatırım nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu yatırım şehrimize vereceği katma değer ve istihdam desteği için önemli bir hizmet olacaktır. Bizler yatırımcımızı destekliyor ve ülkemizin kazanımlarına katkı sağlayan, çevreye saygı duyan her türlü yatırıma destek veren yerel yönetim olduğumuzu söylemek isterim” dedi.
TOYOTA ALJ Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt’ta ziyaretlerinin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile tanışma ve nezaket amaçlı olduğunu ifade etti. Bozkurt, “Yatırıma başlama tarihini ilerleyen günlerde belirleyeceğiz. Toplam yatırım tutarımız ülkemiz ve kentimiz adına önemli bir kazanım olacaktır. Bu yatırımda bizi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Uzunçiftlik’te bulunan arazisini satın alan Toyota ALJ Holding, Kocaeli’de yatırım kararı alarak önemli bir projeyi hayata geçirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!