Arslanbey Okulu’ndan Üzülmez’e Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Arslanbey Okulu’ndan Üzülmez’e Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 15:18

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ, KARTEPE ARSLANBEY İLK VE ORTAOKULU OKULU AİLE BİRLİĞİ’NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Arslanbey İlk ve Ortaokulu Okulu Aile Birliği’nin öncülüğünde düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katıldı.
Arslanbey İlkokul Müdürü Faruk Demirel ve İlkokul Aile Birliği Başkanı Seyfi Şengül ve Ortaokul Müdürü Ahmet Işık ve Ortaokul Aile Birliği Başkanı Şenay Kolay öncülüğünde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Arslanbeylilerin yoğun ilgi gösterdiği programa Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, meclis üyeleri Kemal Bayraktar, AK Parti Kartepe İlçe yönetimi, çevre mahallelerin muhtarları ve çok sayıda Kartepeli katıldı
Bölge halkının okula destek olduğu kutlama programında katılımcılara hitap eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, organizasyonda emeği geçenlere ve katılımı ile destek olan bölge halkına teşekkür etti. Programa katılan tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Üzülmez, “Kadınlara yönelik farklı ve yeni projelerimiz mevcut. Dezavantajlı Ailelerin istihdamı projesi ile özellikle ailevi durumlarından dolayı dezavantajlı duruma maruz kalan kadınların yer alacağı projenin yanında bir diğer önemli projemiz de kadın spor merkezi ve Kadın Sosyal Yaşam Merkezi de KAR-MEK kurs faaliyetlerimiz gibi ilçemizin her yerinde bayanlarla buluşturacağız” dedi.
Arslanbeyli hanımların kadınlar gününün kutlandığı, okulun ihtiyaçlarının karşılanması için de sürpriz çekilişin yapıldığı programda okul idarecileri ve yöneticileri katkılarından dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi verdi. Program ses sanatçısı Umut Açıkgöz’ün seslendirdiği hareketli müzik eşliğinde eğlence ile sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!