16 Yaş Altı Atletler’de Türkiye İkincisi Oldu

Güncelleme Tarihi:

16 Yaş Altı Atletler’de Türkiye İkincisi Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 09:59

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAĞITSPORLU ATLETLER, TRABZON'DA YAPILAN 16 YAŞ ALTI KULÜPLER ARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA İKİNCİ OLDU.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Atletler, Trabzon’da yapılan 16 yaş Altı Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası’nda ikinci oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Atletler, Trabzon’da düzenlenen 16 Yaş Altı Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası’nda bu yıl da Türkiye ikincisi olmayı başardılar. 8-9 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılan 16 yaş altı kulüpler arası atletizm şampiyonasının final müsabakalarında, erkeklerde 12, bayanlarda toplam 24 takım mücadele etti. İzmir’de yapılan birinci kademe müsabakalarında ikinci olarak final müsabakalarına kalan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, finalde de başarılı sonuçlar elde etti.
Mavi beyazlı atletler final müsabakalarında birçok kulübü geride bırakarak erkeklerde ikinci olmayı başardı. 300 metre engelli müsabakalarında Serhat Deniz, bin 500 metre pist yarışlarında Anıl Kalaycı, 800 metre pis yarışlarında Erdem Öz ile yüksek atlamada Emir Burak Çapa birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Disk Atmada Ökkeş Karakuzulu, cirit atmada Doğan Çiftçi ikinci olurken, çekiç atmada ise İbrahim Kaynak üçüncü oldu. Dört birincilik, iki ikincilik, bir de üçüncülük olmak üzere toplamda yedi madalya kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu atletler Enka’nın ardından Türkiye ikincisi oldu. 140 Puanla şampiyon olan Enka’yı, 135 puanla Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü takip ederken, üçüncü Adana Gençlikspor kulübü 126 puanla üçüncü oldu. Geçtiğimiz yılda Eskişehir’de yapılan finallerde Türkiye ikincisi olan mavi beyazlı atletler, bu yılda başarısını sürdürdü. Şampiyonada derece yapan atletler Erzurum’da yapılacak olan milli takım hazırlık kampına davet edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!