Üsküp'te TOKİ konutları temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Üsküpte TOKİ konutları temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 12:30

Üsküp'te TOKİ konutları temeli atıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)- KIRKLARELİ’nin Üsküp beldesinde TOKİ tarafından yaptırılacak olan 145 konut ve sosyal tesislerinin temeli törenle atıldı.

TOKİ Konut İnşaatı alanında gerçekleştirilen temel atma törenine AK Parti Kırklareli milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar,Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, daire müdürleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımız ile başlayana program Üsküp Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle devam etti. Ardından sahneye çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ekibi izleyenlere unutulmaz bir konser sunumu gerçekleştirdi. Gösteri sonrası sahneye sırasıyla Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, TOKİ Uzmanı Eray Hatipoğluve Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz çıkarak konuşmalarını yaptı. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın yaptığı duanın ardından tüm protokol üyeleri hep birlikte temel atma butonuna bastı. Tören sonunda katılanlara pilav, ayran ve tatlı ikramı edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!