TRAKYAKA-Kırklareli İŞKUR Girişimcilik Eğitimleri İşbirliği protokolü imzalandı

Güncelleme Tarihi:

TRAKYAKA-Kırklareli İŞKUR Girişimcilik Eğitimleri İşbirliği protokolü imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 10:47

TRAKYAKA-Kırklareli İŞKUR Girişimcilik Eğitimleri İşbirliği protokolü imzalandı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- TRAKYA Kalkınma Ajansı ve Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin düzenlenmesi ile ilgili protokol imzalandı.

Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu’nda imzalanan protokole İş Kurumu adına İl Müdürü Hasan Aksoy, Trakya Kalkınma Ajansı adına da Genel Sekreter Mahmut Şahin imza koydu. İmza töreninde konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Trakya’da girişimcilik kültürünün gelişmesine önem verdiklerini vurguladı ve şunları söyledi:

”Uzun soluklu bir çalışmanın temelinin atıldığı bugünden sonra Girişimcilik kültürünü yaygınlaştıracak eğitimleri İŞKUR ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Programı doğrultusunda vermeyi planlıyoruz. Bir girişimci iş kurarken en temelde neyin eksikliğini hissediyorsa o anda devreye giriyoruz. Bu eğitimler ile Girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırmak ve işletme yönetimi bilgisiyle donatmak istiyoruz. Eğitimleri alan Girişimcilerin kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını arttırmak amacı ile teorik ve uygulamalı eğitim programları da verilecek ve eğitimlerin sonunda girişimciler sertifikaya sahip olacaklardır. Bu sertifikalarla KOSGEB girişimcilik desteğinden yararlanma imkânını da elde edeceklerdir”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!