Manken Tuğba Özay, resim çalıştayına konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Manken Tuğba Özay, resim çalıştayına konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 13:08

Manken Tuğba Özay, resim çalıştayına konuk oldu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi'nde belediye tarafından düzenlenen “Buluşma” temalı resim çalıştayı sona erdi.
İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Kongre Meydanı ve Belediye binasında gerçekleştirilen resim çalıştayında  Berrin Zengin, Damla Öztoprak, Didem Diyici Okur, Gülşah Erkan Çınar, İsmet Çelebi, Mehmet Erol Çopur, Nilgün Kaya, Orçun Kılıçoğlu, Sevinç Ölmez, Ayşenur Pişkin, Deniz Öner, Hanife Uysal, Hülya Balaman, Mihriban Özer, Nilüfer Yakut Ersoy, Sevda Başaran Gündüz, Zeliha İlhan, Zeynep Gürakın, katılımcı olarak yer aldılar.
Çalıştay ile ilgili olarak Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. M. Erol Çopur “Küreselleşen dünyada üretim ya da etkinlikler artık kurum olarak tek başına değil diğer kurum ya da kuruluşlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Çünkü birlikte hareket ve çaba hedeflenen başarıyı da arttırıyor. Bu bağlamda yerel yönetimler ve eğitim kurumlarının işbirliği önem kazanıyor. Geçmişte Lüleburgaz Belediyesi ile Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulunun işbirliğinde gerçekleştirilen ve gerek yaşadığımız kente gerekse eğitim öğretime katkılar sunan başarılı çalışmalarda buluştuk. Lüleburgaz Resim Çalıştayı 2017’de belediye ve üniversite işbirliğinin güzel örneklerinden birini oluşturmuştur. Çalıştayın temasını oluşturan ‘Buluşma’ birçok yönden farklı buluşmaları simgeledi. Örneğin, ustalar çıraklarla buluştu, kentte resim sanatına gönül verenler buluştu, sanata önem veren kurumlar buluştu,  ama belki de en önemlisi kent sanatla bir kez daha buluştu” dedi.
Öte yandan çalıştayın son gününe manken Tuğba Özay’da konuk oldu. Tuğba Özay, çalıştaya katılan sanatçılarla bir süre sohbet etti. Eline paleti ve fırçayı alan Özay, yapılan resimlere katkıda bulundu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!