Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, park ve bahçelerde çöp topladı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, park ve bahçelerde çöp topladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2024 13:26

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, park ve bahçelerde çöp topladı

Haberin Devamı

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediye Başkanı Ahmet Önal, 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte park ve bahçelerde çöp topladı.

Kırıkkale Belediyesi, '5 Haziran Dünya Çevre Günü' nedeniyle çevre temizliği ve geri dönüşüm konularında farkındalık oluşturmak amacıyla kentte çöp toplama etkinliği düzenledi. Bu kapsamda, Belediye Başkanı Ahmet Önal, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli caddelerde, sokaklarda ve parklarda temizlik çalışması yaptı. Başkan Önal ve beraberindekiler, Zafer Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Hüseyin Kahya Parkı ve Meyhoş Parkı'nda çöp topladı.

'EPEY ÇÖP TOPLADIK'

Belediye Başkanı Önal, Dünya Çevre Günü'nün anlam ve önemine dikkat çekmek için birim müdürleri ve personelle beraber farkındalık yaratmak adına Kırıkkale'de çevre temizliği yaptıklarını belirterek, "Ciddi bir katılım var. Caddeleri ve sokakları temizliyoruz. Vatandaşımıza çevre temizliğinin önemini olabildiğince hatırlatmaya çalışıyoruz. Hem de gördüğümüz noktalarda temizliğe müdahil oluyoruz. Bugün epey çöp topladık. Aslında geri dönüşümünün ne kadar önemli olduğunu gösteriyoruz. Çünkü topladığımız bu malzemeler geri dönüşümde bulunan malzemeler. Geri dönüşüm aynı zamanda ekonomik katkısı ve değeri olan bir konu. Dünyada son zamanlarda geri dönüşüm ile ilgili ciddi adımlar atılıyor. Bizim de Kırıkkale Belediyesi olarak ciddi çalışmalarımız var. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz; yaşadığımız kentin, coğrafyanın, bölgenin temiz tutulması her şeyden önemli. Çevremizi temiz tutalım, Kırıkkale'mizi daha yaşanabilir bir kent haline getirelim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!