Müsteşar Aslan, OSB alanını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Müsteşar Aslan, OSB alanını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 11:29

Müsteşar Aslan, OSB alanını inceledi

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Kilis'te Polateli- Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Kilis’in Polateli İlçesi ile Gaziantep’in Şahinbey İlçesi arasında kurulması düşünülen Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi'nde yürütülen faaliyetleri gelinen son aşamaları yerinde inceleyen Ersin Aslan, yetkililerden bilgi aldı. Aslan, Polateli-Şahinbey OSB’de en kısa zamanda bacanın tütmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olacak. Burada yükselecek fabrikaların faaliyete geçmesiyle birlikte işsiz kardeşlerimizin iş imkanlarının sağlanması ve Kilis’in hem ülke ekonomisine hem de bölge ekonomisine katkısının bir an önce başlatılmasıdır" dedi.

Müsteşar Prof. Dr. Ersin Aslan’a ziyareti sırasında Ak Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat ve Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş ile ilgili bürokratlar da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!