Vali Kayseri halkını 15 Temmuz’da anma gününe davet etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Kayseri halkını 15 Temmuz’da anma gününe davet etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 17:28

Vali Kayseri halkını 15 Temmuz’da anma gününe davet etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde halkı '15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinliklerine davet etti.
Vali Kamçı, Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen ve gazi olanların, 11 Temmuz’da başlayan ve 5 gün sürecek '15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinliklerinde Kayseri’de de anılacağını ifade etti.
Vali Kamçı, Türk halkının 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıktığını ifade ederek, "İhaneti asla unutmayacak, unutturmayacağız. Ülkemizi, devletimizi, milli irademizi gasp etmeye kalkışan FETÖ Paralel İhanet Çetesi ve tüm işbirlikçilerine meydanlardan bir kez daha haykıracağız. Milletimizin şanlı direnişini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. 15 Temmuz Cumartesi akşamı bütün vatandaşlarımızı şanlı Türk Bayrağımızla birlikte Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceğimiz Demokrasi Nöbetine davet ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!