Tomarza MYO'da mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Tomarza MYOda mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 11:30

Tomarza MYO'da mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA (Kayseri) (DHA) - ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Tören kapsamında İnşaat Bölümü bünyesinde bulunan Yapı Yalıtım Teknolojisi ve Yapı Denetimi programlarından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Okulun salonunda düzenlenen törene, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kayaaltı, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdurrahman Geymen, MYO Yönetim Kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Zülküf Kaya, İlçe Emniyet Amiri Serdar Göriş, Mal Müdürü Mesut Elkıran, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Sağlık Müdürü Dr. E. Samet Saraç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Caner Teke, Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Polat’ın yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, “Sevgili mezunlarımız, şimdi ülkeniz ve kendiniz için sorumluluk alma zamanı. Bu sorumlulukları en iyi şekilde yapacağınıza ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her koşulda sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Sizleri bugünlere kadar yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve üniversitenizi unutmamanızı diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından dönem birincisi Hüseyin Kavaklı'ya diplomasını ve plaketini Kaymakam Engin Uysal, dönem ikincisi Funda Büşra Şahin’e ise diplomasını ve plaketini Belediye Başkanı Fahrettin Işık, dönem üçüncüsü Volkan Karakaya'ya da diplomasını ve plaketini Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kayaaltı verdi. Belediye Başkanı Fahrettin Işık, dereceye giren öğrencilere ayrıca birer altın hediye etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!