Manaya yolculukta fetih ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Manaya yolculukta fetih ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 09:51

Manaya yolculukta fetih ziyafeti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Manaya Yolculuk'ta bu ay ''İstanbul’un Fethi'' anlatıldı. Geceye, ünlü şarkıcı Alişan da katıldı.



Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Manaya Yolculuk programı Fetih ayına özel Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının konseri ile başladı. Necip Karakaya’nın sunduğu Manaya yolculuk programında sohbetleriyle Yusuf Kavaklı ve okuduğu ilahilerle Alişan konuk oldu. Necip Karakaya ve Alişan'ın okuduğu ilahilerin ardından Fetih ruhunun önemini vurgulayan Yusuf Kavaklı, tıpkı Fatih Sultan Mehmet'in de aralarında bulunduğu ecdadımız gibi Peygamberimiz Hz. Muhammed'i sevenlerin hep kazandığını söyledi. Yusuf Kavaklı, çok genç yaşında çağ açıp çağ kapayan Fatih'in gençlere örnek olması gerektiğini belirtti.



“POLİSİMLE, ASKERİMLE ŞEREF DUYUYORUM”



Programa okuduğu ilahilerle renk katan Alişan, gecede anlamlı sözler sarf etti. Kayseri'nin kendisi için çok özel olduğunu belirten Alişan Kayseri'ye her gelişinde çok güzel karşılandığını söyledi. Programda Yusuf Kavaklı'nın Mehmetçik ilgili açıklamalarının ardından söz alan Alişan, "Ben aslen Kürt kökenliyim. Bununla birlikte bayrağımla, askerimle, polisimle şeref duyuyorum" dedi ve bu sözleriyle salondan büyük alkış aldı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!