Lise öğrencilerinden İletişim Fakültesi’ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencilerinden İletişim Fakültesi’ne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 12:25

Lise öğrencilerinden İletişim Fakültesi’ne ziyaret

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de Halkla İlişkiler Bölümü olarak eğitim veren tek lise olan Ahmet Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler bölümü 11. sınıf öğrencileri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Ahmet Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Ahmet Duran Özdemir, öğretmenler Gamze Eren Özcan, Fadime Türkyılmaz ve öğrenciler katıldı. ERÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hasan Güllüpunar ve  Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Cıngı öğrencilere fakülteleri hakkında bilgiler verdi. Fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü sınıflarını ve bilgisayar laboratuarlarını, gezen liseli gençler, ardından da fakülte uygulama birimlerini ziyaret etti. Uygulama birimlerinin işleyişi hakkında öğretim üyeleri Güllüpunar ve Cıngı’dan bilgiler alan öğrenciler, yapılan işleri uygulamalı olarak yerinde görme fırsatı buldu.

ERÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü başkanı Doç. Dr. Hasan Güllüpunar, Kayseri’de bir lisede böyle bir bölümün olmasının önemine dikkat çekerek, ’’Mesleğin teknikerlik boyutunda bu tarz bölümlere ihtiyaç duyuluyor. Bu bölümlerin varlığının İletişim Fakültelerine potansiyel öğrenci hazırlayacağına ve İletişim Fakültelerini bilinçli olarak tercih eden öğrenci sayısını artıracağını düşünüyorum’’ ifadelerine yer verdi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!