KCETAŞ yetkilileri tüketicileri bilgilendiriyor

Güncelleme Tarihi:

KCETAŞ yetkilileri tüketicileri bilgilendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 16:02

KCETAŞ yetkilileri tüketicileri bilgilendiriyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) Sarıoğlan ilçesinde tüketiciyi bilgilendirme toplantısı yaptı. 

Sarıoğlan ilçesinde yapılan toplantılara KCETAŞ Tüketici Operasyonları ve İnsan Kaynakları Direktörü Karabey Memnun, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin Özkan, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş ve Akkışla-Sarıoğlan İşletme Şefi Ali Kılıç katıldı. Sarıoğlan ilçesinde Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. yetkilileri ilk olarak göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamı Hasan Taş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Devamında ise Belediye Başkanı Yusuf Akbulut makamında ziyaret edilerek, ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. KCETAŞ Tüketici Operasyonları ve İnsan Kaynakları Direktörü Karabey Memnun yaptığı açıklamada, bu tür programlara hız kesmeden devam edeceklerini ve tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini söyledi. Memnun, vatandaşların www.kcetas.com.tr‘den online bildirim yapabileceklerini ve cagri.merkezi@kcetas.com.tr den KCETAŞ ’a 7 gün 24 saat ulaşabileceklerini söyledi. Memnun sözlerine şöyle devam etti:

"KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezleri programlarımıza ev sahipliği yapıyor. İlçeye sosyallik adına büyük bir kazanım olan bu tesisler için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mustafa Çelik‘e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

FOTOLU

                       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!