Kayseri’de yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri’de yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2024 17:31

Kayseri’de yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, OSB, oda ve borsa başkanları ile birlikte tarım, hayvancılık ve sanayi alanlarına yönelik yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, OSB, oda ve borsa başkanları katıldı. Burada konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, "Yeni yatırımların yapılabilmesi için yeni alanlara ihtiyacımız var. Hem ilgili bakanlıklarımız hem belediyelerimiz ile konuşmak suretiyle iş insanlarına da bu imkanı sağlayacağız. Çiftçi kardeşlerimizin çalışmalarını kolaylaştırmaya, verimini arttırmaya elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Hayvancılık alanında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tarım, hayvancılık ve sanayi alanlarında son derece verimli bir toplantı olduğunu vurgulayan Akar, iş birliğini arttırmaya devam edeceklerini ve Kayseri’nin Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı olarak ilerlemesini sürdürmek için omuz omuza çalışmaların devam edeceğini belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!