Kayseri'de köpekli protesto

Güncelleme Tarihi:

Kayseride köpekli protesto
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 12:28

Kayseri'de köpekli protesto

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ-Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki sabaha kadar sürdürülen 'Demokrasi nöbeti' sırasında müteahhit Yaşar Çalışır tarafından üzerinde, 'Bu mahlukat bile yediği ekmeğe hiç ihanet etmedi' yazılı Sivas Kangal ve Aksaray malak kırması 'Arslan' adı verilen oldukça büyük köpek, ilgi çekti.
'Demokrasi nöbeti'ne' gelenler üzerinde protesto yazısı bulunan 4 yaşındaki köpekle fotoğraf çektirip, selfi yapmak için çaba harcadı. Bu arada Kayseri Atlı spor kulübüne ait yaklaşık 30 atlı ellerinde Türk bayraklarıyla, Demokrasi nöbeti tutulan alan dışında dört nala geçiş yaparak, darbecileri kınayan sloganlar attı. Atların, kalabalıktan ürkmemesi için Cumhuriyet Alanı'nın hemen yanından geçirildiği belirtildi.
İLGİNÇ SLOGANLAR
Kayseri’de dün saat 18.00’de başlatılan ve sabah namazına kadar süren demokrasi nöbeti sırasında meydanda bulunanlara, ücretsiz olarak su, çay ve çeşitli yiyecekler dağıtıldı. Dağıtım yapılan kamyonet ve çadırların önünde uzun kuyruklar oluştu. Alanda ‘Geleceğimiz için gerekirse, 2023’e kadar meydanlardayız reis’, ‘İncirlik kapatılsın’, ‘Biz her taşın altında Yahudi var demiyoruz. Ama Yahudi hiçbir taşın altını boş bırakmaz- Prof.Dr Necmettin Erbakan’, 'Milli iradenin yanındayız, darbeye karşıyız, Prof. Dr. Mustafa Kamalak’, ‘Her şeyi Tayyip yaptırdı diyenler, DNA testi yaptırsın’, ‘Ne ABD, ne AB tüm ümmet ele ele’ pankartları dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!