Esnaf Ve Sanatkârlar Derneğinden Eğitim Bir Sen’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Esnaf Ve Sanatkârlar Derneğinden Eğitim Bir Sen’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 12:26

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erçalık ve yönetim kurulu üyeleri Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şubeye nezaket ziyaretinde bulundu.
Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erçalık, eğitim çalışanları ve eğitim hassasiyetleri konusunda Eğitim Bir Sen’in çok önemli çalışmalar yaptığını ve bu durumdan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sivil toplumun her kesimiyle güçlenmesinin önemine değinen Erçalık, kendilerinin de esnaflar ve sanatkârların her alanda güçlü olmaları için çalıştıklarını dile getirdi.
Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın kalkan ise ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Kalkan,"Toplum eğitimcisiyle, esnafı ve sanatkârıyla, işçisiyle bir bütündür, her çalışma grubunun birbirleriyle iletişim halinde olmalıdır, bilgi ve tecrübe paylaşımı çok önemlidir" ifadelerini kullandı.
Esnaf ve Sanatkârlar Derneği heyeti ve Eğitim Bir Sen yöneticileri çeşitli konularda istişarelerde bulunduktan sonra ziyaret sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!