Bünyan'da oyun parkı düzenlenen törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bünyanda oyun parkı düzenlenen törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 12:32

Bünyan'da oyun parkı düzenlenen törenle açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜNYAN Belediyesi tarafından Köprübaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan oyun parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Düzenlenen törene, Bünyan Kaymakam Vekili Mehmet Haşim Çelik, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Belediye Meclis Üyeleri, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfi Özsolak, mahalle muhtarları ve çok sayıda Köprübaşılı vatandaş katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay törende yaptığı konuşmada Bünyan Belediyesi ile “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında yürütülen ortaklıkla birçok okulun vatandaşların kullanımına açıldığını, dev spor tesisleri ile çocukların ve vatandaşların spor yapma imkanına kavuştuğunu söyledi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu ise, Köprübaşı sakinlerine yeni hizmetlerin müjdesini vererek, "Göreve geldikten sonra 46 mahallemizde birçok faaliyetlerde bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. İnşallah sizlerin de duasıyla imkanlar dahilinde taleplerinizi karşılamaya çalıştık ve bundan sonra da bu devam edecek. Geçmişten gelen bir takım sorunlar vardı. İnşallah onlar da önümüzdeki yılın programına alındı.İçme suyumuzu herkesin gönül rahatlığıyla içebileceği bir hale getirecek olan proje önümüzdeki yıl başlıyor hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından okunan dualarla yeni tesis hizmete açıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!