Bünyan Kapalı Cezaevi inşaatı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bünyan Kapalı Cezaevi inşaatı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 11:12

Bünyan Kapalı Cezaevi inşaatı sürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜNYAN Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Cumhuriyet Savcıları Mustafa Başara ve Yakup Karacaoğlu, Emniyet Müdürü Zekai Aygün, Jandarma Komutanı Kadir Doğan, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Belediye Meclis Üyeleri, yapımı devam eden Bünyan Cezaevi Kampüsü'nde incelemelerde bulundu.

Bünyan Kapalı Cezaevi Kampusu inşaatı ile ilgili olarak inşaatın şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Başkan Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet, hep birlikte inşaat alanını gezdi. Şantiye şefi Sıddık Akar inşaatın yüzde 75 oranında tamamlandığını, alt yapı çalışmalarının devam ettiğini, yaklaşık 500 dönüm alanda devam eden çalışmaların, her şeyin yolunda gitmesi durumunda yıl sonuna tamamlanacağını belirtti. Başkan Gülcüoğlu devam eden inşaatın teknik ve fiziki durumuna yönelik bilgiler alarak; ''İlçemizde birçok kamu yatırımı söz konusu. Bunlardan birisi olan Bünyan Kapalı Kampus cezaevi inşaatını bugün gezerek bilgiler aldık. Burada yapılan yatırım nerdeyse 175 milyon (eski parayla 175 trilyon) üzerinde bir bütçeye sahip. İlçemizde ekonomi ve nüfus alanında bir hareketlilik oluşturacak olan bu yatırımın bu yıl tamamlanması planlanıyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde ilçemizde ciddi bir nüfus artışı olacak. Biz de alt ve üst yapımız ile buna hazırlanıyoruz. İnşallah yapılan bu devasa yatırım ilçemize hayırlı olur” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başara da söz konusu inşaatın Avrupa standartlarında olduğunu belirterek Türkiye'deki kapasite sorununa çare olabileceğini söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!