Bellona Agüspor'dan şampiyonluk sözü

Güncelleme Tarihi:

Bellona Agüspordan şampiyonluk sözü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 16:01

Bellona Agüspor'dan şampiyonluk sözü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, FİBA Kadınlar Eurocup finalinde şampiyonluk maçına çıkacak olan Bellona Agü Bayan Basketbol Takımı'ndan şampiyonluk sözü aldı.
Belediye Başkanı Çelik, eşi İkbal Çelik'le birlikte Bellona Agü Bayan Basketbol Takımı'nin yönetim, teknik heyet ve sporcularını ağırladı. Yemekte basketçilere Yakın Doğu Üniversitesi ile yarın Kadir Has Spor Solanu'nda saat 19.00’da finalin ilk maçında başarılar dileyen Mustafa Çelik, 10 yıldır Kayseri’yi iyi biçimde temsil ettiklerini, finalde de bu başarıları taçlandıracaklarını söyledi, "Müsabakaya bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Yeni bir seyirci rekoru kırmak istiyoruz" dedi.
Bellona Agüspor antrenörü Ayhan Avcı ise, 3'üncü defa final oynayacaklarını belirtti, "Diğer finallere göre en hazır olduğumuz finale çıkacağız. Çok iyi hazırlandık. İlk maçın belirleyici olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Oyunculardan Şaziye İvegün Üner ise Kayseri’nin şehir olarak büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi, final maçında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!