Arpaçay’da kamyon ve iş makineleri hizmette

Güncelleme Tarihi:

Arpaçay’da kamyon ve iş makineleri hizmette
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 17:16

Arpaçay’da kamyon ve iş makineleri hizmette

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - KARS’ın Arpaçay ilçe Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hediye edilen iş makineleri ve kamyonlar hizmete başladı. 



TBB tarafından gönderilen ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinin onardığı iş makineleri ile kamyonların hizmete girmesi nedeniyle Arpaçay’da düzenlenen törene,  Vali Günay Özdemir, AKP Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, MHP’li Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Genel Sekreteri, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve vatandaşlar katıldı. Vali Günay Özdemir törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: 



“Bugün Arpaçay için hizmet anlamında önemli bir gün. Arpaçay’da hizmetlerin artışının başlangıcı için çok önemli bir gün.  Arpaçay bunun çok daha fazlasını hak ediyor. Çünkü Arpaçay vatanına, milletine, bayrağına bu güne kadar sahip çıkmış, bundan sonra da sahip çıkacaktır. Tarih boyunca bölgede Ermenilere karşı birlik ve beraberlik içerisinde mücadele vermiş bir ilçemizdir. Kars, tarih boyunca önemli merkez olmuştur.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!