MHP Karabük’te Seçim Startını Verdi

Güncelleme Tarihi:

MHP Karabük’te Seçim Startını Verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 17:23

MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞI PARTİSİNİN 1 KASIM SEÇİMLERİNDE ADAY GÖSTERİLEN DR. ADEM KAR VE OSMAN AYDIN'I PARTİLERE DÜZENLEDİĞİ TÖRENLE TANITTI.

MHP Karabük İl Başkanlığı 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde mileltvekili adayları olan Dr. Adem Kar ve Osman Aydın’ı törenle partililere tanıttı.
Karabük Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım töreninde konuşan MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, 7 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, 16 yıl sonra parti olarak Karabük’ten bir milletvekili çıkardıklarını söyledi.
Arslan, “ Genel Merkezimiz 8 milletvekili aday adayı arasından Dr. Adem Kar ve Osman Aydın arkadaşlarımızı 1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili adayı olarak gösterdiler. Şimdi bizlere düşen bir görev var. Nasıl 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde birlik beraberlik içersinde o zaman ki iki milletvekili adaylarımızın yanında top yekün hareket etmiş isek 26. dönem milletvekili seçimleri içinde aynı şekilde hareket edeceğiz. Amacımız bir milletvekili değil Karabük’te birinci parti olarak 2 vekil çıkarmaktır. Ben buradan tüm dava arkadaşlarıma, partililerimize, eski ve yeni dememede il ve ilçe başkanlarıma bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bugün birlik zamanıdır, bugün dirlik zamanıdır, ayrışma zamanı değildi. Kimsenin adamı değil, davanın adamı olalım. Benim şu veya bu adamım olmam, ben davanın adamıyım” dedi.
“HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK”
Törende konuşan MHP ikinci sıra milletvekili adayı Osman Aydın ise, “ Bizim hedefimiz Karabük’te birinci parti olmak. Çünkü biz Karabük’te birinci parti olmazsak, köyde yaşayan çiftçi kardeşimiz, çalışan memurumuz, işçimiz, esnafımız, gazimizin, horlanan şehit yakınlarının derdine derman olamayız. Benim partili arkadaşlarımdan bir ricam olacak. Sadece çalışın ve inanın gerisi bizim işimiz. Sizleri en iyi şeklide Türkiye Büyük Millet Meclisinde etmek bizim görevimiz. Biz arkamızdan kimseye küfür ettirmeyeceğiz, biz arkamızdan lanet olsun bunu seçtirdik dedirtmeyeceğiz. İnanmadığım hiçbir şeyin içine girmedim. Kamuoyunda ve genel merkez ile yapmış olduğumuz görüşmelerde partimize çok büyük teveccüh var. Ancak, tabandaki arkadaşlarıma seslenmek istiyorum, fitneye, fesatlığa sakın sakına meal vermeyin. Biz davanın adamıyız, adamın adamı değiliz. Eğer Karabük’te ki insanlar huzuru ve mutluğu yakalamak istiyorlarsa Milliyetçi Hareket Partisine oylarını versin. Biz iktidara geldiğimiz anda, Karabük’ün kara talihini değiştireceğiz. Bizim hedefimiz Türkiye’de iktidar partisi olmaktır. Karabük’te iki milletvekili çıkarttığımız anda zaten Türkiye’de iktidarız” dedi
“HALKIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIZ”
Milletvekili seçilmeleri halinde Karabük halkının hizmetkarı ve temsilcisi olacaklarını belirten MHP birini sıra milletvekili adayı Dr. Adem Kar ise yaptığı konuşmada “Karabük’te 27 yıldır yürüyorum, 27 yıldır yaşıyorum. Karabük’te evlendim, Karabük’te çocuklarımı büyüttüm ömrüm burada geçti. 27 yıldır hekimlik görevimi yaparken, aynı zamanda bir iki dakikada yüz yüze geldiğim her Karabüklüden beklentilerini, sorunlarını, şehrin meselesini, ülkenin durumunu 27 yıldır dinliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi gönül verdiğimiz bir partidir. Bugün beni milletvekili adayı olarak layık gördüler ve Karabük halkının huzuruna çıkarttılar. Halka siyaset yapan, halka siyaseti dikte ettiren ve halka tepeden bakan bir anlayış artık sonbaharını kışını yaşamaya başladı. Biz 27 yıldır dinlediğimiz, 27 yıldır tespit ettiğimiz siz asil biz vekil noktasında o düşünceleri birer birer derleyeceğiz toplayacağız son halini vereceğiz ve biz ancak ve ancak halkın hizmetkarı ve temsilcisi olacağız” dedi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ‘de partililere seslenerek “ Ben buradan tüm partili arkadaşlarıma, büyüklerime, kardeşlerime sesleniyorum, gelin Karabük’ün en ücra köşesine kadar girelim oyumuzu 7 Haziran seçimlerinden 10 bin daha fazla artıralım ve bunlara dersini hep beraber verelim” ifadesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!