Belediyeden öğrencilere yayla etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden öğrencilere yayla etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 14:56

Belediyeden öğrencilere yayla etkinliği

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından öğrenciler için yaz tatili öncesi Başkonuş Yaylası'nda şenlik düzenlendi.



Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından İHH Vakfı Kahramanmaraş Şubesi'nin katkılarıyla Başkonuş Yaylası'nda karne hediyesi olarak yaz tatili öncesinde etkinlik düzenlendi. Belediye ekiplerinin verdiği uçurtmaları gökyüzüne salan çocuklar, çeşitli oyuncak ve oyunlarla etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.



Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrencilere tatil öncesi güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Başkan Okay, şunları söyledi:



"Çocuklarımızın yaz tatili öncesi güzel bir gün geçirmesini istedik. Bu onlar için hem bir karne hediyesi hem de farklı bir deneyim oldu. Bölgemizde bulunan çocukların farklı ortamlar görmesi ve yeni deneyimler elde etmesi için gereken çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğayla iç içe güzel bir program oldu. Çocuklarımız uçurtma uçurarak ders ortamının stresinden bir nebzede olsa uzaklaştılar. Yaz tatili öncesi de güzel bir hafta sonu geçirdik. Ben şimdiden çocuklarımızın yaz tatilini tebrik ediyorum ve iyi tatiller diliyorum."



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!