Afşin’de KOSGEB sertifika töreni

Güncelleme Tarihi:

Afşin’de KOSGEB sertifika töreni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 13:11

Afşin’de KOSGEB sertifika töreni

Haberin Devamı

 

Sıtkı GÖNEN/ AFŞİN (Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Afşin İlçesi'nde, Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamyalan kursiyerlerin sertifikaları törenle verildi.

Düzenlenen törene; Afşin Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, KOSGEB Uzmanı Yunus Atmalı, Eğitim Sorumlusu Yener Alkış, KOSGEB personeli Nurhamin Köşger, Adnan Çetintaş ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Afşin Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, şöyle dedi:

"Küreselleşen dünyada rekabette baş aktör olabilmenin temel unsurlarından birisi girişimciliği teşvik etmektir ve bu anlamda biz, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek ülkemiz gerekse ilimiz açısından girişimciliği bir hayli önemsiyoruz. İşte bu nedenli hareketle KOSGEB ile ortaklaşa Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini düzenlemiş bulunmaktayız. Bu girişimcilik eğitimin düzenlenmesinde KOSGEB Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyor, yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Afşin Ticaret Odası olarak Afşin’in en büyük sivil toplum kuruluşu olarak üyelerin odada en iyi istifade etmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden Can "Kadın girişimcilerimizin de Afşin Ticaret Odası'ndan azami şekilde istifade etmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu açıdan kadın girişimcilere teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çok gayret gösteriyorlar. Kadınlarımızın toplum hayatında yerlerini hak ettikleri bakımdan almaları için tüm gayretlerini gösteriyorlar. Tabi bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Şunu da itiraf etmek gerekir ki gerçekten biz kadınlarımızın toplum hayatında gerekli yerde olmalarını düşünüyoruz ve bu doğrultuda faaliyetlerimizi yürütüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!