Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

Güncelleme Tarihi:

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 03:25

Seferihisar, Güzelbahçe, Yelki, Narlıdere’den sonra Çeşme Dalyanköy’de ‘Ekinoks Life Dalyan’ projesine başlayan Kılıç, Altın Ege Ödülleri’ne de damgasını vurdu.

Haberin Devamı

 

İZMİR’in saygın inşaat firmaları arasında bulunan Ekinoks Life, yeniliklere açık, ileriyi görebilen, kaliteli ve güvenilir üretim hedefiyle çıktığı yolda büyüyerek emin adım ilerliyor. Firmanın yönetim kurulu başkanı Hakan Kılıç da başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kılıç son olarak, Enjoy Dergisi’nce bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Altın Ege Ödülleri’nde ‘Yılın Öne Çıkan İş İnsanı Ödülü’ne değer bulundu. Tepekule Kongre Merkezi’nde yapılan, sunuculuğunu ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy’un üstlendiği, sanat, spor, iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin ödüllendirildiği gecede inşaat oscarıyla taçlandırılan Hakan Kılıç, “Bu ödül bize hem gurur verdi, hem de çok daha iyi işlere imza atmak adına sorumluluğumuzu artırdı. Bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

MODERN HAYATIN KAPISINI ARALIYOR
Firma, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ ile Çeşme’nin en güzel yerinde, son teknolojiyle döşenmiş modern yapılarıyla konforlu ve modern hayatın kapılarını aralıyor. Dalyan Marina’ya 1 dakika yürüme mesafesinde bulunan Ekinoks Life Dalyan, İzmir Merkez’e 40, Ayayrgi Koyu’na 2, Çeşme Marina’ya ise 10 dakika uzaklıkta. Toplamda 6 bin 863 metrekarelik bir alanda inşa edilen Ekinoks Life Dalyan, huzur veren geniş peyzaj alanlarıyla Çeşme’nin merkezinde lüks yaşam fırsatı sunuyor. Proje, tamamen müstakil, özel havuzlu ve müştemilatlı 7+1 villalardan oluşuyor.

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

DALYAN’A ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ
Eşsiz doğası, masmavi denizi ve havası nedeniyle Dalyanköy’ü tercih ettiklerini dile getiren Ekinoks Life İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, “Çeşme artık kalabalık ve büyük popülasyonları çekiyor. Alaçatı ve Ilıca çok değerli yerler ama biz Dalyanköy’e yatırım yapmak istedik. Çeşme’yi seven, Çeşme’yi bilen insanlar Dalyanköy’ü iyi bilir. Doğası, denizi ve havası çok güzel. Çeşme’nin en beğendiğimiz bölgesi. Çeşme’nin yoğunluğundan ve gürültüsünden kaçmak isteyen ama aynı zamanda Çeşme’de olmanın keyfine varmak isteyen insanlar tercih ediyor. Aynı zamanda Dalyan’a bir eser bırakmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

HER BİRİ MÜSTAKİL DOKUZ VİLLA
Ekinoks Life Dalyan projesinin lokasyon itibariyle estetiği, doğayı, manzarayı ve kaliteyi bir araya getirdiğini aktaran Kılıç, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “7 dönüm üzerine kurulu, 335 metrekare kapalı alandan oluşan, her biri müstakil 9 adet villamız var. Her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı mevcut. Sauna ve hamam da olacak. Her villanın kendi bahçesinden girişi bulunacak. Site konsepti ancak ortak alan değil. Projede herkesin kendi alanı var. Bağımsız olmak özgürlüğü çağrıştırıyor. Projelerde rahatlığa ve genişliğe önem verdik. ‘Ekinoks Dalyan’ deyince heyecanlanıyoruz.”

Haberin Devamı

2023 YAZINDA TESLİM EDİLECEK
Anahtar teslimlerin 12 ay sonra yapılacağını belirten Hakan Kılıç, 9 aylık bir sürede inşaatı bitirmeyi hedeflediklerini paylaştı. Projelerin 2023’ün yaz aylarında satış için hazır olacağı bilgisini veren Kılıç, yurtdışından müşteri taleplerinin olduğunu belirterek, “Her parası olana projeden yer vermek istemiyoruz. Çünkü bu çok özel bir proje. Projenin kalitesine güvenen kişilerle devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

HEM HUZUR, HEM DE REFAH
Son dönemde Çeşme’de rezidans projelerinin revaçta olduğunu ifade eden Hakan Kılıç, ‘Ekinoks Life Dalyan’ projesiyle bunu kırmak istediklerini söyledi. Kılıç, “Yoğunluğu olmayan bir proje yapmak istedik. Farklı bir kitleye hitap ediyoruz. Ekinoks Life Dalyan’la hem huzuru, hem refahı yansıtmak istedik. Her bir evin arsası 750-850 metrekare arasında değişiyor. Normalde Çeşme’de bu kadar bir alana rezidans dikip, 30 adet 1+1 yapıp satıyorlar. Bizim tarzımız da, hedef kitlemiz de asla bu değil. Daha geniş kapalı alanlarda daha çok peyzaj kullanarak müşterilerimize bir malikane sahibi olduklarını hissettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

HAKAN KILIÇ KİMDİR?
1986’DAN bu yana baba mesleği olan inşaat sektöründe yer alan Hakan Kılıç, “Kılıç İnşaat’la başladık. 2017’de Ekinoks İnşaat’ı hayata geçirdik. Bu sektörde uzun yıllardan beri varız. Seferihisar’da, Güzelbahçe’de, Yelki’de, Narlıdere ve Çeşme’de projeler yapıyoruz. Şu an devam eden dört projemiz var. Dalyan’ın bizim için yeri ayrı. Çeşme Dalyan prestij projemiz” ifadelerini kulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!