Güncelleme Tarihi:
Erhan Barili tarafından hazırlanan menü, Ege ve dünya mutfaklarının lezzetleriyle oluşturuldu. Özsu Balık’ın kurucularından Şemsettin Kavalar, “Pivora Restoran taze ve lezzetli deniz ürünleriyle balıkseverler için pek çok özgün seçenek yaratıyor. Menüsü, standart ürünlerin yanı sıra mevsimine göre en taze ve en nadir yöresel lezzetlerle günlük olarak zenginleştiriliyor” dedi.
Ege mutfağının görkemini tabaklarımıza getiren Pivora’nın lezzetleri, geleneksel balık lokantası anlayışından kopmadan, yeni lezzet keşiflerinin öncülüğünü üstleniyor.
BALIK SATIŞI DA VAR
Kavalar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Damak tadınıza uygun özel reçetelerle hazırlanan balıkların, deniz ürünlerinin, mezelerin ve spesiyal lezzetlerin ağırlıkta olduğu mutfağımız, deniz ürünlü el yapımı makarnalar, vegan-vejetaryen alternatifler ve akıllardan silinmeyecek finali garantiliyen tatlılarımızla benzersiz bir ziyafet sunuyoruz. Menüdeki lezzetlerin ve keyifli atmosferin yanı sıra Pivora’da bulunan balık satış noktasından da günlük olarak gelen taze, sağlıklı ve lezzetli deniz ürünlerini müşterimizle buluşturuyoruz.”
İLHAM KAYNAĞI İZMİR
“Özenle hazırlanan yemeklerin, keyifli sohbetlerin, sevgi dolu sofraların başkenti İzmir’de, şehrin yeni çekim merkezi İstinye Park’ın ön bahçesine bakan konumu, modern ve sıcak atmosferi, yüksek tavanlı iç alanıyla değişen trendlerin ötesinde zamansız bir ortam yaratmayı hedefledik” diyen Şemsettin Kavalar, ekledi: “Markamız, içtenlik, neşe ve paylaşım dolu benzersiz İzmir hayat tarzından ilham aldı. Ege’nin lezzetlerini zarif sunumlarla harmanlayarak misafirlerimize doyumsuz bir yolculuğuna çıkarmayı amaçlıyoruz.