Yediyol Holding’in küresel pazardaki etkisi artıyor

Güncelleme Tarihi:

Yediyol Holding’in küresel pazardaki etkisi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2024 06:15

 Yediyol Holding’in bünyesinde yer alan Agrotermal, 2024 yılının ilk altı ayında yaklaşık 1.275 ton domates üretimi gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Bu önemli üretim hacmi, şirketin Avrupa Birliği ülkelerine yaptığı ihracatla küresel pazardaki etkisini güçlendirdiğini ve tarım sektöründeki etkisini arttırdığını gösteriyor. Tarım alanındaki bu başarılı performansıyla hem yerel hem de uluslararası piyasalarda dikkat çekmeye devam ediyor. 

Haberin Devamı

 

 

Yenilenebilir Enerji Yatırımları ve Sürdürülebilir Tarım Stratejileri 

2024 yılı için belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda Agrotermal, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik yeni yatırım projeleri geliştirmektedir. Bu projeler, tarım sektöründe sürdürülebilir büyümeyi desteklemeyi ve çevresel etkileri azaltmayı amaçlamaktadır. Şirketin, tarımda yenilikçi teknolojiler ve yeşil enerji çözümleriyle sektördeki çevresel etkilerini minimize etme hedefi, sektördeki liderliğini pekiştirmektedir. 

2025 Yılında Tarım ve Turizm Sektörlerinde Büyüme Planları 

Agrotermal, 2025 yılına yönelik olarak tarım ve turizm sektörlerinde genişleme öngörüyor ve bu iki sektörde liderlik hedefiyle stratejik adımlar atmayı planlıyor. Tarım ürünleri ihracatında gözlemlenen artış, global taleplerin yükseldiğini ve Agrotermal’in dünya genelinde yeni pazarlar oluşturma hedefini destekliyor. Şirket, tarım alanında 5 milyon metrekarelik bir üretim sahası için Ar-Ge ve teknoloji yatırımları yapmayı planlıyor. 

Haberin Devamı

Yediyol Holding’in küresel pazardaki etkisi artıyor

Yeni Ürünler ve Stratejik Ortaklıklar ile Pazar Büyütme 

Agrotermal, 2024 yılı içinde piyasaya sürülmesi planlanan yeni ürünler arasında domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz ve çeşitli meyve gruplarını sunmayı hedefliyor. Ayrıca, stratejik ortaklıklar kurma planları doğrultusunda 2025 yılı yatırım takviminde öncelikli olarak Türkiye'de ve sonrasında diğer ülkelerde hedeflerine ulaşmayı planlamaktadır. Şirket, sürdürülebilir tarım ve yenilenebilir enerji alanlarındaki ilerlemeleriyle sektördeki liderliğini daha da güçlendirmeye devam edecektir.  

Yediyol Holding’in küresel pazardaki etkisi artıyor

Pestisit Kalıntısına Rastlanmayan Domatesler 

Yenilikçi ve sürdürülebilir tarım yöntemleriyle teknolojik çözümleri birleştirerek tarım sektöründe öncü olan Agrotermal, yüksek verimlilik sunmanın yanı sıra, sağlıklı ve güvenilir içerikli ürünler tedarik etmeye devam ediyor. Son zamanlarda gıda endüstrisinde önemli bir konu olan pestisit kullanımıyla ilgili yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla ses getiren marka, laboratuvar testlerinde herhangi bir pestisit kalıntısına rastlanmayan ürünleriyle tüketicilerin doğallık arayışına da yanıt veriyor. 

Haberin Devamı

Yediyol Holding’in küresel pazardaki etkisi artıyor

Yediyol Holding Hakkında:  

Yediyol Holding 1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kuruldu. Jeotermal enerjiyi 7 farklı sektörde etkin bir şekilde kullanarak, temiz enerji alanına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Jeotermal enerjiyle ısınan konutlar, işyerleri, oteller ve seralar ile toplumun enerji ihtiyaçlarına çığır açan çözümler sunarak temiz bir gelecek için önemli adımlar atmaktadır. Yediyol Holding, yenilenebilir Jeotermal Enerji alanındaki projeleri ile Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer almaktadır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!