Yaz bitmeden gel

Güncelleme Tarihi:

Yaz bitmeden gel
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 19:09

Ege’nin incisi, Türkiye’nin gözbebeği Çeşme yaz sezonunu oldukça hareketli geçiriyor. Ağustosun son haftalarına girdiğimiz bugünlerde rotanızı Çeşme’ye çevirmek ve keyifli bir tatil yapmak için geç kalmış sayılmazsınız. ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, “Eylül Çeşme’de mükemmel geçiyor. Tatil için gelecek yazı beklemeyin” diyor.

Haberin Devamı

 

GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ
Türkiye’nin tatil cenneti Çeşme bu sezona da damgasını vurdu. Cıvıl cıvıl sokakları, masmavi denizi, bembeyaz kumsalları, su sporlarına uygun koyları ve renkli gece hayatıyla konuklarının dopdolu bir yaz geçirmelerini sağlayan Ege’nin incisi Çeşme’ye rotanızı çevirmek için geç kalmış sayılmazsınız.

Yaz bitmeden gel

GELECEK SEZONU BEKLEMEYİN
Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Eylül Çeşme’de mükemmel geçiyor. Ağustosun sonuna yaklaştık. Yaz bitiyor. Önümüzde koskoca bir kış var. Tatil için gelecek yazı beklemeyin. ‘Ege’nin mavi sularına kendimi atayım, kumsallarında güneşin tadını çıkarayım’ diyorsanız bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ARTIK ÇEŞME KONUŞULUYOR
Çeşme’nin hızlı adımlar attığını söyleyen Demir, “10 yıl öncesine baktığımızda Çeşme bu kadar tanınmıyordu. Termali, gastronomisi, otelleri, beachleri, doğal güzellikleri, denizi, su sporlarına imkan sağlayan koylarıyla önemli bir yer haline geldi. Artık Çeşme konuşuluyor. Çeşme’de tatil yapmak hem moda, hem de prestij” diye konuşu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!