Yangında bisikletleri yanan kardeşlere yeni bisikletleri teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Yangında bisikletleri yanan kardeşlere yeni bisikletleri teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2024 12:17

Yangında bisikletleri yanan kardeşlere yeni bisikletleri teslim edildi

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yamanlar Dağı yangınından etkilenen ve yangında bisikletleri yanan Şimşek ailesinin oğulları Oğuzhan (11) ve Orhan'a (8) yeni bisikletlerini teslim etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçen ağustos ayında Karşıyaka'nın Yamanlar Dağı'nda çıkan yangın sonrasında bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Hasar tespit çalışmaları yapan ekipler, yangından etkilenen ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren ekipler, Bayraklı Onur Mahallesi'nde yangından etkilenen Şimşek ailesinin evini de ziyaret etti. Ziyarette Hanife Şimşek, büyükşehir personeline yangında kısmen zarar gören evlerindeki eşya sıkıntısını anlatıp, çocukları Oğuzhan Şimşek ve Orhan Şimşek yanan bisikletleri için de destek istedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ela Hızlı ve ekibi tarafından çocuklara bisikletler alındı. Ekipler, Şimşek ailesinin evini de ziyaret etti ve iki kardeşe bisiklet hediye etti.

'BİZ ARTIK BİR AİLE OLDUK'

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ela Hızlı, "Elimizden geldiğince bütün ekip arkadaşlarımızla yanınızdayız. Bu bir başlangıçtı. Biz artık sizlerle bir aile olduk. Bizlere taleplerinizi iletin. Biz elimizden geldiğince ne ihtiyaç varsa bulmaya çalışacağız. Bu konuda gönlünüz çok rahat olsun. Başkanımız Cemil Tugay sonuna kadar sizlere destek olmamız için bizim arkamızda duruyor. Biz de onun verdiği güçle, destekle hareket ediyoruz. İlerleyen zamanlarda da tekrar ziyaretinize geleceğiz, kabul ederseniz. Allah bir daha yaşatmasın. Güzel günlerde buluşalım" ifadelerini kullandı.

Yardımlar için ekiplere teşekkür eden anne Şimşek, "Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz" dedi.

Kardeşiyle birlikte yeni bisikletine kavuşan ağabey Oğuzhan Şimşek de "Bisikletlerin geleceğinden haberimiz yoktu. Görünce çok iyi hissettik, sevindik. Kendi bisikletlerimiz yangında yanmıştı. Çok beğendik, çok teşekkür ederiz" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!