USDF’de Sadık Altıparmak dönemi

Güncelleme Tarihi:

USDF’de Sadık Altıparmak dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2021 12:52

Uluslararası en yaygın ve en eski Turizm Sivil Toplum Örgütü SKAL’ın 2021 – 2023 Türkiye Başkanı Sadık Altıparmak

Haberin Devamı

 

 

Konya Skal Kulübü’nün ev sahipliğinde Konya Dedeman Hotel’de düzenlenen Seçimli Genel Kurul sonucu, dünyada 103 ülkede, 324 kulüp ve yaklaşık 13 bin üyesi bulunan ve Türkiye’de 16 kulüp ve 60’a yakın turizm bileşenlerinin yöneticilerinden oluşan 800’e yakın turizm profesyoneli tarafından temsil edilen SKAL Türkiye Başkanlığına - Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanlığına Ankara Skal Kulübü üyesi Fuga Grp Turizm A.Ş Y.K Başkanı Sadık Altıparmak oy birliği ile seçildi.

USDF’de Sadık Altıparmak dönemi

Geleneksel Skal kardeşliği ve dostluğu içinde yoğun katılım ile geçen oylama sonucu 2021 – 2023 USDF Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu.

Haberin Devamı

SI Marmara Orhon Atameriç - Başkan 1. Yardımcısı / Aktif Turizm, SI Ankara Murat Altunay - Başkan 2. Yardımcısı /Setur Ankara, SI İzmir Emre Gezgin - Genel Sekreter / Vispo travel, SI Kuşadası Suna Çölok - Sayman / Sun Atılım, SI Antalya Cüneyt Kuru - Y.K Üyesi / MP Hotels, SI Antalya Asuman Tarıman - Uluslararası Temsilci / Asuta Travel
Oy birliği ile USDF Başkanlığına gelen Altıparmak, Ankara Skal Kulübü, USDF Yönetimi ve Young Skal oluşumlarından edindiği farklı tecrübelerini, üstlendiği onurlu görevinde turizmimizin gelişimine yönelik SKAL çatısı altında seferber etmekten mutluluk duyduğunu belirttikten sonra, kendisini oy birliği ile seçen delegelere ve beraber çalıştığı USDF GD Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

Seçimlerin ardından, SKAL’a özgü ‘sağlık’ ‘kardeşlik’, ‘dostluk’, ‘uzun ömür’ dilekleriyle başlayan Zincir Değişim Töreni ve Gala Yemeği organizasyonunda zinciri değişimi öncesi USDF 2019 – 2021 Dönem Başkanı Savaş Çolakoğlu, 2009 SKAL International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş üyelere seslendiler.

Çolakoğlu’ndan Konya’da Hoşgörü ve Dostluk Vurgusu

Pandemi döneminde Skal’ın Türkiye’de tanıtımına yaptığı katkılardan ötürü Skal International Temmuz Ayı Skal Üyesi seçilen Geçmiş Dönem Başkanı Savaş Çolakoğlu, seçimlerde yönetim kuruluna talip adayların çokluğunu memnuniyetle gözlemlemesinin ötesinde, Skal hoşgörüsü ve dostluğunun seçim sonrası atmosferinin tanığı olmaktan onur duyduğunu ifade ettikten sonra, seçkin üyelerden oluşan camianın gücünün, turizm politikaları yaratarak sektöre görsel ve yazılı medya aracılığıyla yansıtmasında yattığının altını çizdi. Çolakoğlu, döneminin yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve Sadık Altıparmak ve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Haberin Devamı

Zinciri Türkiye’nin ilk kadın SKAL Dünya Başkanı Hülya Aslantaş’ın elinden aldı

1934 kuruluşlu Skal International tarihinin 3. Kadın başkanı ünvanına sahip Skal İstanbul üyesi Hülya Aslantaş, 2019 yılında İzmir’de zinciri taktığı GD Başkanı Çolakoğlu’ndan alarak Konya’da Sadık Altıparmak’a emanet etme görevini icra etmekten gurur duyduğunu belirterek, geçtiğim zor dönemde görevini başarıyla yürüten Çolakoğlu’nu tebrik etti ve seçilmiş Başkan ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.

Yeni Başkan Sadık Altıparmak’dan Geniş Katılımlı Yönetim
Başkanlık regalyesini kendisine takdiminden sonra yaptığı konuşmada Altıparmak, seçilmiş Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarının her birinin mesleklerinde ve Skal üyeliklerinde sahip oldukları vasıflı niteliklerin Skal Türkiye hareketine önemli katkılar yapacağı inancına sahip olduğunu belirtti. Sadık Altıparmak, yeni dönemde katılımcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışı doğrultusunda ‘BİZ’ mottosunun karşılığı olarak üyelerin değerli bilgi birikimi ve tecrübelerini farklı platformlarda yönetime aktaracakları komiteler kuracaklarını beyan ettikten sonra, pandemi sonrası yeni dünya düzeninde konuşlanacak turizm endüstrisinin en çok ihtiyacı olan birlik ve dayanışmanın sektöre taşınmasında Skal’ın oynayacağı rolün öneminin altını çizdi.
Geçmiş dönem yönetime ve kulüp başkanlarına takdim edilen plaket ve beraatlardan sonra ev sahibi Konya Skal Kulübü Başkanı Recep İşleyici hoşgörünün başkenti Konya yazılı Mevlevi heykellerini misafir kulüp başkanlarına sundu.

 

Bilgilerinize arz olunur.

 

Saygılarımla.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!