Urla'da streetball turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Urlada streetball turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 12:36

Urla'da streetball turnuvası

Haberin Devamı

URLA Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 2. Streetball Turnuvası düzenledi. Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen turnuva İzmir Valisi Mustafa Toprak, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın hava atışlarıyla başladı.
Urla Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla başlayan turnuvanın açılışına İzmir Valisi Mustafa Toprak, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Eski Korgeneral Cahit Sarsılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu As Başkanı ve aynı zamanda Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, Eski A Milli Takım antrenörü Fehmi Sağdıkoğlu, Eski Milli Takım ve Süper Lig antrenörü Gencer Baytimur, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Salnur, sporcular ve Urlalılar katıldı.
Küçük, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 40 takımın yer aldığı turnuva ilk maçın startının verilmesiyle başladı. 148 sporcunun yer aldığı turnuvada dört gün boyunca 87 maç yapılacak. Sporcular Urla Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan mini basketbol sahalarında kıyasıya mücadele edecekler. 22 Mayıs Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarından sonra dereceye giren basketbolcular için ödül töreni yapılacak.
Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı kapsamında bisiklet dağıtım töreni de yapıldı. Derslerinde başarılı olan 50 öğrenciye bisikletleri Vali Mustafa Toprak, Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar tarafından takdim edildi.
Çeşmealtı Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş ortaokulu öğrencilerinin atık malzemeler defile gösterisi ve Sahaja Yoga Türkiye gösterisi ile turnuva renkli görüntülere sahne oldu.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!