Güncelleme Tarihi:
İZMİR'in Urla ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen ve üç gün süren Sokak Basketbolu Turnuvası'nın ödül töreni Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.
Urla'da üçüncü Sokak Basketbolu Turnuvası'nın ödül töreni yapıldı. CHP'li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın katıldığı ödül töreninde, sporculara ödülleri takdim edildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na yaraşır bir şampiyona olduğunu söyleyen Başkan Uyar; "Bu yapılan organizasyon sadece bir eğlence değildir. Atamızın gençlere yani sizlere armağan ettiği bu bayramı en güzel şekilde kutlamak istedik. Gençlerimizle birlikte kutlamak istedik. Sporcularımıza ve organizasyon için çalışan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Küçük kızlar, küçük erkekler, genç erkekler ve büyük erkekler olmak üzere 29 takımın yer aldığı turnuvada, küçük kızlar grubunda Yıldızlar, Mars ve Güneş takımları ilk üç sırayı paylaşırken, küçük erkekler grubunda Urla Worries, Kuva-i Milliye ve Golden Boys ilk 3'e girdi. Genç erkekler grubunda birinci Parlayan Yıldızlar, ikinci Bir Buçuk Kıymalı Kaşarlı, üçüncü İzmir Bulls oldu. Büyük erkekler grubunda ise İBB, Darbeli Matkap ve İkinci Yeniler ilk üçe girdi. Smaç grubunda Oğuzhan Tongut ve Muhammed Faik ödüle layık görüldü.
URLA (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF