Ünlülerin yeni durağı kuaför Kerem Ali Gürel

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin yeni durağı kuaför Kerem Ali Gürel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 16:09

 Ünlülerin kuaförü Kerem Ali Gürel, sıra dışı bir uygulamayı hayata geçirdi. Saçını yaptırmak için başvuran kadınlara 1 hafta sonrasına randevu veren Gürel, bu süreçte uygulayacağı işlemlere karar verdiğini söyledi, “Benim hizmet şeklim şöyle: Misafirim için 1 hafta sonrasına randevu oluşturuyorum. Öncesinde kendisinden WhatsApp ya da Instagram DM aracılığıyla fotoğrafını göndermesini istiyorum. 1 haftalık süreçte bazı özel mobil uygulamalarla saç rengine ve kesimine karar veriyorum. Müşterimi salonumda ağırlamadan önce tabiri caizse dersime iyice çalışıyorum. Bu sayede geldiği zaman nokta atışı yapıyorum” dedi.

Haberin Devamı


ÖNCE İRAN, SONRA MARMARİS
Ekibine düzenli olarak eğitim verdiğini aktaran Kerem Ali Gürel, çok yakın zamanda İran’a gideceğini bildirdi, “Ekibimi periyodik olarak eğitimden geçiriyorum. Çeşitli ülkelerde bu işi yapmak isteyenlere de eğitim veriyorum. Önümüzdeki ay da İran’da gerçekleşecek büyük bir eğitim etkinliğine katılarak yeni öğrenciler yetiştireceğim. 300 kişilik kursun kontenjanı 3 ay önceden doldu” dedi.
Ağustosta Muğla Marmaris’te de bir eğitim vereceğini belirten Gürel, şöyle devam etti: “Kuaförlük zor zanaat. Çünkü kadınların en kıymetli aksesuarı saçları ve bu konuda son derece hassaslar. Biz erkekler berbere gittiğimiz zaman en fazla 40 dakika içeride kalıyoruz. Açıkçası çok da mükemmeliyetçi değiliz. Sonuç ne olursa olsun teşekkür edip çıkıyoruz. Ancak kadınlarda durum farklı. Ortalama 4 saatlerini kuaföre ayırıyorlar. Dolayısıyla kapıdan girdikleri andan itibaren saçlarından kahvelerine, aldıkları hizmetten gördükleri muhabbete kadar her şeyin mükemmel olması lazım. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorum. O kadar ki salonumun kokusunu bile özel olarak bir firmaya ürettirdim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!