Unique Lifestyle Hotel üçüncü yılını kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Unique Lifestyle Hotel üçüncü yılını kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2024 05:13

KUŞADASI’NDA lüks segmentte hizmet veren Unique Lifestyle Hotel, üçüncü yılını çok özel konserler ve etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 

Eğlence, lüks ve lezzeti bir arada sunan Unique Lifestyle Hotel, 18 Temmuz’da Valeron, 23 Temmuz’da Mahmut Orhan ile başlayacak kutlamalarını 31 Temmuz Çarşamba akşamı Knees Up, Dolce Band, Positive Live Project ve Şevval Kantarcı ile çok özel bir program ile sürdürecek. 2 Ağustos Cuma günü ise büyülü sese sahip Yunan şarkıcı Ivi Adamou’yu sahnesinde ağırlayacak. Yaz-kış Kuşadası’nın eğlence hayatına renk katan Lucky’s Club sırasıyla Bengü Beker, Ayla Balyemez, Seda Mete, Simge Eğrilmez, Metin Arolat, Begüm Obiz, Müjde Kızılkan, Murat Balcı ve Selen Erkmen’i de sahnesinde konuk edecek.

Unique Lifestyle Hotel üçüncü yılını kutluyor

Haberin Devamı

YAZ BOYU SÜRECEK

Konuklarına gündüzleri Ege denizinin hemen üzerinde yer alan Jojo Beach Club’ta eğlenceli ve lezzetli bir deneyim sunan Unique Lifestyle Hotel, akşamları ise Lucky’s Club’ta ikonik DJ’ler ve müzik grupları eşliğinde tadına doyulmaz müzik ziyafetlerini yaz boyunca sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!