Uğur Öztürk 'Yeni yatırımda rotada İzmir var'

Güncelleme Tarihi:

Uğur Öztürk Yeni yatırımda rotada İzmir var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2022 08:16

SAÇ ekiminde profesyonel hizmetler sunan Vatanmed’in Kurucusu Uğur Öztürk, yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Uğur Öztürk, “Yeni yatırımlarda bulunarak hizmet ağımızı genişletmek istiyoruz. Bu noktada Ege’de, özellikle İzmir’de yatırımlarda bulunacağımızı ifade edebilirim. Bu konuda önemli ve dikkat çeken çalışmalarda bulunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

UZMAN BİR EKİP
İstanbul’da kurulan Vatanmed ile geniş bir hizmet ağına sahip olduklarını belirten Uğur Öztürk, uzman bir ekiple hizmet verdiklerini söyledi. Öztürk, “Saç ekimi öncesinde saç analizleri yapıyor, saç dökülmesinin tipini belirliyoruz. Saç analizleri, hastanın saç ekimine ihtiyacı olup olmadığını belirleme noktasında da çok önemli. Uzman bir ekiple çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla saç ekiminde yüksek başarı oranını hedeflediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.


SAÇ ANALİZİ ÖNEMLİ
Saç ekimi öncesinde yapılan saç analizleriyle ilgili bilgi veren Uğur Öztürk, şöyle devam etti: “Saç analizleri, temel olarak saç ekiminde kullanılacak tekniğin belirlenmesini mümkün kılıyor. Son zamanlarda özellikle FUE, DHI saç ekim teknikleri ön plana çıkmış durumda. Bunun yanı sıra uzun saç ekimi ve tıraşsız saç ekimi yöntemlerinin kullanıldığını da söyleyebiliriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!