Türkiye’de IACBE akreditasyonu alan ilk ve tek üniversite

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’de IACBE akreditasyonu alan ilk ve tek üniversite
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2024 22:35

Çağ Üniversitesi İşletmecilik programları, dünyanın üç büyük akreditasyon kuruluşundan biri olan IACBE tarafından akredite edildi.

Haberin Devamı

 

Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi BAYBOĞAN yaptığı açıklamada “Üniversitemiz İşletmecilik Programları, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu tarafından tanınan, IACBE [International Accreditation Council for Business Education] Akreditadyon Kuruluşu tarafından akredite edildi. Bir yılı aşkın üyelik ve iki yılı aşkın adaylık sürecinden sonra Çağ Üniversitesi İşletmecilik Programları, işletmecilik alanında dünyanın önde gelen Akreditasyon Kuruluşlarından biri olan IACBE tarafından akredite edildi. Bu da verdiğimiz global ölçekli eğitimin kalitesini gösteriyor. Bizim için büyük bir gurur” dedi.

Türkiye’de IACBE akreditasyonu alan ilk ve tek üniversite

Haberin Devamı

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından kurumsal akreditasyon programı kapsamında akredite edilen Çağ Üniversitesinin global kaliteden ödün vermediğine vurgu yapan BAYBOĞAN, FEDEK [Fen, Edebiyat, Fen Edebiyat, Dil ve Tarih Coğrafya Fakülteleri Öğretim Bölümü Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği] tarafından ilk kez değerlendirmesi yapılan Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans programının da akredite olmaya hak kazandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!