TÜRKAK Egelab’ı akredite etti

Güncelleme Tarihi:

TÜRKAK Egelab’ı akredite etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 23:14

1989 yılında ‘hızlı, doğru, güvenilir sonuç vermek’ sloganıyla yola çıkanÖzel İzmir Ege Laboratuvarı, TÜRKAK tarafından akredite edildi.

Haberin Devamı

ÖZEL İzmir Ege Laboratuvarı Şirket Müdürü, Tıp ve Klinik Mikrobiyoloji Doktoru Serdar Canko, 30 yılı aşan tecrübeleri ve kalite anlayışıylarının taçlandırılması anlamına gelen TÜRKAK TS EN ISO 15189 akreditasyon belgesini almaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Canko, “Bu belgeyi şu anda İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nden sonra alabilen bir özel laboratuvar olmakla gurur duyuyoruz” dedi. İzmir Ege Laboratuvarları Laboratuvar Yöneticisi Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Güngör Yıldırım ise deneyimli uzman hekim ve teknisyen kadrosuyla, laboratuvar tıbbında ileri teknolojiyi içeren sistemleri kullanarak dört katlı müstakil ve modern binasında Biyokimya, Mikrobiyoloji ve Patoloji olarak üç ana branşta hizmet verdiklerini söyledi. Kaliteli ve hızlı hizmet vererek hastalarını memnun etme çabasının bir göstergesi olarak hedefine TÜRKAK TS EN ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarlar - Kalite ve Yeterlilik için Şartlar Standardı’na göre akredite olmayı koyan Özel İzmir Ege Laboratuvarı’nın çift biyokimya-hormon analiz sistemiyle başvuru yaptığını kaydeden Yıldırım, şöyle dedi: “Rutin hizmetlerimizi ortaya koyduğumuz TÜRKAK denetimi sonucunda hak ettiğimiz TÜRKAK TS EN ISO 15189 Akreditasyon Belgemizi 2022 yılı mayıs ayı sonu itibariyle almış bulunmaktayız. Bu bizi İzmir’in çift biyokimya-hormon analizör sistemi testleriyle akredite olmuş ilk ve tek, belki iddialı olacak ama en büyük özel laboratuvarlarından biri yaptı. 30 yılı aşan tecrübemiz ve kalite anlayışımızın taçlandırılması anlamına gelen bu belge uzun yıllar devam edecek bir kalite yolculuğunun da bir köşe taşıdır ve laboratuvarımızın en üst ligin profesyonel oyuncusu olduğunun kanıtıdır. Bu belgeye sahip olmaktan onur duyuyoruz. Artan sorumluluğumuzun bilinciyle rutin ve özellikli tüm testlerle halkımızın ve resmi-özel tüm sağlık kurumlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Gürkan Metinyurt da “Tıbbi testlerimizin hızlı, doğru ve güvenilir biçimde yapılması, yorumlanması ve tıbbi yönlendirme gibi ihtiyaçların çözümü için tüm halkımıza yardımcı olmak amacıyla deneyimli kadromuzla halkımızın hizmetindeyiz. İleri teknoloji sistemlerle donatılmış laboratuvarımızda tüm biyokimya testleri, tüm hormon testleri, kanser belirteçleri, alerji testleri, gebelik tarama testleri, prenatal tanı testleri, infertilite (kısırlık) testleri, IFA otoantikor testleri, histamin intoleransı, diamin oksidaz (DAO) aktivitesi ölçümü, virüs PCR testleri, gıda intoleransı testleri, bakteri ve mantar kültürleri, tüm portör bakıları, meslek hastalıkları testleri, tüm serolojik testler, tüm parazit bakıları, sitoloji (smear) testlerini yapıyor, halkımıza kalite sunuyoruz” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!