Tepecik'te çocuk şenliği

Güncelleme Tarihi:

Tepecikte çocuk şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 12:20

Tepecik'te çocuk şenliği

Haberin Devamı

İZMİR Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Tepecik Hastanesi Çocuk Şenliği'nin altıncısı gerçekleşti. Sosyal Servis Birimi'nin organize ettiği ve çok sayıda gönüllü kuruluşun destek verdiği şenlikte, hastanede tedavi gören çocuklar 23 Nisan coşkusunu yaşadı.

Şenlikte İyiburnaz İlkokulu İzci Grubu izci rontu gösterisi, Çimentaş Ortaokulu öğrencileri ve Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu 3. sınıf öğrencileri folklor gösterisi yaptı. Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Grubu ile şenliğe katılan hastane kreşindeki çocuklar şarkılar ve şiirler seslendirdi. Kanserle Dans Derneği gönüllülerinin zumba dansı ve palyaço gösterileri ile eğlenen çocuklar, 23 Nisan neşesini aileleri, doktorları ve hemşireleri ile birlikte yaşadı. Gönüllü kuruluşların hediye dağıtımının ardından, Pastacılar ve Fırıncılar Derneği'nin çocuklar için hazırladığı 23 Nisan pastasının kesilmesi ile şenlik devam etti. İyiburnaz İlkokulu İzci Grubu ise şenliğe katılamayanlar için hastane bahçesinde bandoları eşliğinde yürüyüş yaparak servislerdeki çocukları selamladı.

Etkinliğin sonunda Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut organizasyon ekibi ve etkinliğe destek veren gönüllülere teşekkür belgesi takdim etti.

MENEMEN'DE SÜPRİZ KUTLAMA

Menemen Devlet Hastanesi'nde ise yatarak tedavi görmekte olan çocuklara sürpriz kutlama düzenlendi. Menemen Devlet Hastanesi Çocuk Gelişim Uzmanı Demet Sevindik ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte palyaçolar çocukları yatağında ziyaret etti. Gelen öğrencilerle birlikte boyama etkinliği ve dans gösterileri yapıldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!