Telekom'un yeni müdürüne Vali ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Telekomun yeni müdürüne Vali ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 11:15

Telekom'un yeni müdürüne Vali ziyareti

Haberin Devamı

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürlüğünden Batı-1 Bölge Müdürlüğü görevine atanan Timur Sevim'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Toprak'ın Türk Telekom Ege Bölge Müdürlüğü ziyaretinde Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürlüğü görevine atanan Timur Sevim karşıladı. Timur Sevim; “Türk Telekom'un tek marka altında televizyon, sabit ve mobil ses ve internet hizmetlerini güçlü fiber altyapımızla halkımızın hizmetine sunduğumuzu ve özellikle İzmir'in tüm ilçelerini kapsayan ve daha güvenlikli şehir olması adına çok önemli katkı sağlayacak kamera sisteminin altyapı ön protokolünü Emniyet Müdürlüğümüz ile imzaladığımızı belirtmek isterim. 1 Nisan itibariyle mobilde 4,5 G hizmetini başarıyla vermeye başladık ve bunu yaygınlaştırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi.

Vali Toprak da; “Ben de size bu yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Telekom Bölge Müdürlüğünde geçmişte yürütülmekte olan başarılı çalışmalar sizin de Ege Bölge Müdürlüğüne başlamanızla ve bundan önceki deneyimlerinizi burada da sergileyerek hızlanarak devam edecektir" dedi.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!