Tan Urla ile doğal yaşama merhaba

Güncelleme Tarihi:

Tan Urla ile doğal yaşama merhaba
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2020 01:11

YENİ konut projeleri için de çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Münir Tanyer, “Önümüzdeki yılbaşında yeni projemiz olan Urla Bademler köyünün karşısındaki Tan Urla’ya başlamak istiyoruz.

Haberin Devamı

Bu yaklaşık 20 yıldır planladığımız ve arsasını da satın aldığımız bir projeydi. Yatay mimariye örnek olacak nitelikteki Tan Urla, 200 dönüm arazi üzerinde çok geniş yeşil alana sahip önemli bir modern köy projesi. Projenin toplam alanının yüzde 85’i yeşil alan statüsünde. 3+1, 2+1, 1+1 ve dubleks daire çeşitleri olacak. Her evde bahçe bulunacak. Konutlar Ege yaşamından ve Antik Priene Kenti’nden esintiler taşıyan bir mimariye sahip. Projemizi Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden olan mimar Nevzat Sayın tasarlıyor. Proje, tasarımıyla Ege’nin köy yaşamını modern mimariyle birleştirecek. Yaklaşık 300 konutun bulunacağı Tan Urla’da seralar, sağlıklı beslenmek isteyenlere özel hobi bahçeleri, köy pazarı gibi organik tarım ve modern yaşamın tüm olanakları iç içe sunulacak. Türkiye ve yurtdışından şu anda bile ilgi görüyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tan Urla ile doğal yaşama merhaba

KONUMUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Projede geniş sosyal donatılar, doğal ve sağlıklı yaşama yönelik imkanlar da sunulacağını kaydeden Tanyer, ekledi: “Tan Urla önemli bir lokasyon üzerinde kurulacak. Yarımadaya açılan bir kapı ve ulaşım avantajına sahip bölgede yer alıyor. Ege kültürünü yansıtan mimariyi ve otantik köy yaşamının unsurlarını içinde barındıracak. İnsanların artık doğa projelerine olan talepleri çok arttı. Projede yerel üreticilerin elleriyle yetiştirdiği doğal ürünlerin bulunduğu bir çarşı ve diğer ticari alanlar da yer alacak. Bölge temiz havası ve iklimiyle sağlıklı yaşam içinde elverişli bir yapıya sahip. Burada kurulacak sağlıklı yaşam merkezinden dileyenler kuracağımız otel ve devre mülk sistemiyle yararlanabilecek. Temel çalışmalarına 2021’in ilk aylarında başlayacağız. Konutların teslim tarihini ise 36 ay olarak öngörüyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!