Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

Güncelleme Tarihi:

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2021 11:52

Startkey Grand Gayrimenkul, 12 kişilik eğitimli ve profesyonel kadrosu ve 220 metrekare büyüklüğünde, ana cadde üzerinde dükkan konseptindeki ofisiyle hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

 

GÜNÜMÜZDE gayrimenkul danışmanlığının büyük önem kazandığını ve her gayrimenkulün kendine ait ve özel durumları bulunduğunu dile getiren Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, gayrimenkul mevzuatıyla ilgili her konuda ciddi eğitimler aldıklarını ve bunları uygulayarak müşterilere maksimum kalitede profesyonel hizmet vermeyi misyon edinmiş bir gayrimenkul danışmanlık şirketi olduklarını söyledi. Ekibin, her biri ayrı ayrı yıllarca bankacılık, yatırım ortaklığı, inşaat, uluslararası ticaret sektörlerinde yöneticilik veya imtiyaz sahibi tecrübesine sahip profesyonellerden oluştuğunu belirten Uydu, ayrıca hizmet verirken ciddiyetle ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini kaydetti. Günümüzde sadece alım-satım veya kiralamaya aracılık etmenin sektörde yeterli olmadığını ifade eden Uydu, gerek yatırım amacıyla, gerekse hayallerin gerçekleşmesi için ciddi kalitede hizmetler verdiklerini ve sonuca ulaşıldığında müşterilerin olumlu geri bildirimlerinin işlerine olan aşkı daha da artırdığını vurguladı.

Haberin Devamı

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

BURASININ DEĞERİ ÇOK BAŞKA

Urla’daki müşterilerin profesyonel çalışmaların öneminin ve nimetlerinin pek de farkında olmadıklarını dile getiren Uydu, bu durumun da kendilerine daha çok iş düştüğünü gösterdiğini söyledi. Zaman içerisinde bu durumun değişeceğinden ve çok kısa zamanda bütün müşterilerin, taşınmaz ticareti yetki belgesi olan, ciddiyetle çalışan gayrimenkul şirketlerini tercih edecekerinden emin olduklarını ifade eden Uydu, “Bunun farkında olup profesyonel hizmet almayı tercih eden müşterilerimize, kısa-orta veya uzun vadede her zaman kazandırdığımızı çok iyi biliyoruz. Bizim de amacımız, bu farkı ortaya çıkarmak ve gayrimenkul sahiplerini bilinçli hale getirmek. Birlikte çalıştığımız müşterilerimizin gözlerindeki mutluluk ve bize duydukları minnettarlık, ilk günümüzden beri bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

TATİL İÇİN GELDİK, ÇOK BEĞENDİK

Turistik bir yerleşim yeri olan Urla’nın güzel koylara, hala bakir bir doğaya sahip olmasının büyük avantajlar sağladığını dile getiren Uydu, özellikle büyük inşaat firmalarının ve dış alıcı kitlesinin yüzünü Urla’ya çevirmiş durumda olduğunu vurguladı. Bunun nedenlerini müşterilerin çok iyi açıkladığını kaydeden Uydu, “Onlardan, ‘Urla’ya tatil için geldik ve çok beğendik. Kalabalıktan uzak, koyları muhteşem, havası mükemmel ve huzur dolu bir yaşam sunan Urla’da yaşamaya karar verdik’ cümlelerini çok sık duyuyoruz. Ayrıca şirketimizde de Urla’ya tatil amacıyla gelmiş ve burada yaşamaya karar vermiş bir çok gayrimenkul profesyonelimiz bulunuyor. Aynı hisleri paylaşıyor olmaları, müşterilerimiz hakkında empati kurmalarını kolaylaştırıyor. Böylece müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümleri çok hızlı buluyoruz diyebiliriz” diye konuştu. Urla’da her kesime, herkesin ihtiyacına uygun gayrimenkul bulunabildiğini belirten Uydu, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

PROFESYONEL BİR BAKIŞ AÇISI

“15 dönüm üzerine kurulu malikanelerden taş evlere, sitelere kadar her çeşit gayrimenkul Urla’da mümkün. Ayrıca metropol şehirlerde yaşayanların Urla’ya ilgi duymalarının sebepleri de çok. Restoran, şarap evleri, butik oteller, ev yemekleri, yatçılık, balıkçılık ve daha birçok iş kollarını burada yapabilecek olmak, bu kitleyi Urla’ya adeta bir mıknatıs gibi çekiyor. Sonuç olarak bizler Urla’yı seviyoruz, yeni misafirlerimize kucak açarken onlara en iyisini vermek için her gün durmadan çalışıyoruz. Sadece dış bölge alıcı adaylarımıza değil, Urla’da olan gayrimenkul sahiplerine de hizmet veriyoruz. Portföyümüze aldığımız gayrimenkullerimizin satılması veya kiralanması için ciddi efor sarf ettiğimizi söyleyebiliriz. Örnek vermek gerekirse; gayrimenkullerimizin profesyonel çekimleri, drone çekimleri, 3D çekimleri, gerekirse temizlik, boya tadilat gibi hizmetler veriyoruz ve gayrimenkulün satışı-pazarlamasının kusursuz olması için en üst düzeyde çabayı gösterip, sonuca ulaşıyoruz. Çekimler, ilan portallarının hepsinde olmak, sosyal medya sponsorlu reklamlarımız, çevre emlak ofisleriyle birebir tanıtım, müşteri datalarımıza sunumlar, broşürler, flayer çalışmaları, gazete-dergi ilanlarımız, videolarımız gibi yatırımlarımızın yanında en çok önem verdiğimiz konu, gayrimenkulün müşterimiz gözünde önemi ve mükemmel temsil yeteneği. Temsil edemediğiniz bir gayrimenkulün satılamayacağını çok iyi biliyoruz. Müşterilerimize rahatlıkla ‘her portalda varız’ demek bizi gururlandırıyor. Çünkü işimiz pazarlama ise her yerde olmak gayet normal. Medya kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapıp gazete, dergi, web sitelerinde advertorial ve röportaj çalışmalarımız oluyor. Bu mecraları da kaçırmadan pazarlama argümanlarımıza ekliyoruz. Özellikle broşür, flayer ve promosyonlar hazırlayarak bütün emlak ofislerine ve meslektaşlarımıza birebir ziyaretlerle satışını veya kiralamasını üstlendiğimiz gayrimenkulümüzün bilgilerini paylaşıyoruz. Hazır konusu açılmışken, ‘biz bütün emlak ofisleriyle ve profesyonellerle paylaşıma açığız.”

Haberin Devamı

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

GAYRİMENKULÜNÜ DOĞRU VE
İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK

TEMSİLİ iyi olan bir gayrimenkulün her zaman en hızlı şekilde satıldığı gerçeğini çok iyi bildiklerini belirten Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, bir gayrimenkulü A profesyoneli satamazken aynı fiyatla B kişisinin kısa sürede satabildiğini söyledi. Bunu şansa bağlamamak gerektiğini vurgulayan Uydu, böyle bir durumda B profesyonelinin temsil yeteneğinin A profesyonelinden çok daha iyi olduğunu kaydetti. Uydu, “Tecrübelerimiz bunu doğruluyor ve her zaman satışa giden yolun temsil yeteneğinden geçtiğini gösteriyor. Bu konuda o kadar çok eğitim alıyoruz ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz ki, zamanımızın büyük bir bölümünü bu konuya ayırıyoruz. Her kelime, her cümle, her vurgu müşterilerimiz için ciddi bir gösterge diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Starkey Grand Gayrimenkul Urla’ya çok yakıştı

ŞEFFAFLIK, DÜRÜSTLÜK VE NETLİK İLKESİ

GAYRİMENKUL satışı ya da kiralanmasında ‘abi eline bu kadar geçecek’ cümlesinin çok tehlikeli olduğunu belirten Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, pek çok meslektaşlarının hala bu cümleleri kullandığını söyledi. Çoğu müşterinin tercihinin böyle bir cümle duymak olsa da sorumluluklarından ve şeffaflıktan taviz vermediklerini kaydeden Uydu, “Biz her teklifi, aynen ve hiç eksiksiz, direkt olarak mal sahibi müşterimize şeffaflıkla iletiyoruz. Çünkü güven bizim için çok önemli. En büyük farkı bu noktada yarattığımızı söylemek yanlış olmaz” diye konuştu. Uydu, bunun yanında her zaman sahada olduklarını da vurgulayarak, “Müşterilerimizi ofisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duysak da kalbimiz gayrimenkullerinizin olduğu yerde, yani sokaklarda atıyor” dedi.

 

HİZMET KALİTESİ HALA YETERLİ SEVİYEDE DEĞİL

VİZYONER, kalite amaçlı ve hızlı sonuç ilkeleriyle ‘sizin için satıyoruz, sizin için kiralıyoruz’ ilkesinden yola çıktıklarını ifade eden Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, şöyle dedi: “En iyi hizmeti verdiğimizi müşterilerimizden duymanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ancak bu noktada sektörümüzde faaliyet gösteren diğer gayrimenkul profesyonelleri veya emlakçılar sadece yer gösterip hizmet bedeli alma çabasında. Gayrimenkul sektörüne başladığımda da bu durum böyleydi, maalesef hala böyle. İşte bu sebeple yaptığımız her iş, sektörümüzde ve müşterilerimizin gözünde bizi yukarı noktaya taşıyor ve verdiğimiz hizmet pozitif anlamda fark yaratıyor.
Emin olun hala, ‘şurası da var, bir de burayı görün’ diyerek müşterilerin ihtiyacı olmayan saçma sapan yerlere, sırf para kazanmak uğruna yer göstermeye çalışıp para kazanmak isteyen emlakçılar piyasada çoğunlukta. Müşterileri insan değil de sadece para olarak gören zihniyete karşıyız.”

 

HERKES OFİS AÇAMAYACAK

GAYRİMENKUL sektöründe faaliyet göstermek için yeni yönetmelikler ve resmi gazete ilanlarıyla kanun haline gelen birçok şartı yerine getirmek gerektiğini bildiren Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, önümüzdeki günlerde resmen bu şartları yerine getiremeyen ofisler başta olmak üzere, gayrimenkul aracılık işi yapan birçok şahsın, tüzel kişiliğin veya kurumların faaliyetlerine son verileceğini söyledi. Piyasada bir çok gayrimenkul işiyle ilgilenen ve hizmet vermeye çalışan kişiler ve kurumlar bulunduğunu dile getiren Uydu, “Ancak bizim en çok dikkat ettiğimiz özellikle İzmir’in en büyük yüzölçümüne sahip ilçelerinden biri olan Urla’ya gerek yurtdışı gerekse şehir dışı taliplerin olduğunun farkındayız. İşte bu sebeple gayrimenkul temsil yeteneğinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Dış bölge alıcıları artık profesyonel gayrimenkul ofisleriyle çalışmaktan yana, bunu çok net görebiliyoruz” dedi.

 

URLA’NIN DEĞERİ ARTIYOR

URLA’nın en ilgi çekici özelliklerini sıralayan Startkey Grand Gayrimenkul Broker’ı Onur Uydu, şöyle devam etti: “Organik ürünlerinin olduğu Malgaca pazarı, Sanat Sokağı ve merkezde yer alan taş ev restoranlar ve üzüm bağlarının içerisindeki şarap evleri çok ilgi görüyor. Öyle ki, çoğu il merkezinde şu an bile bulunmayan ama Urla’da ilgi gören birçok fundining restoran yer almakta. Bu bölgede aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Özellikle esnafın samimi olması, metropolde herkesin hasret kaldığı o duyguları yaşamalarını sağlıyor. Kekliktepe, Torosan, İçmeler, Kuşçular, Yağcılar, Kamanlı, Kalabak, İskele, Denizli, Güvendik gibi daha birçok bölge, ayrı ayrı kendi içinde çok özel. Her kesimin ihtiyacı olan yaşam Urla’da mevcut. Koylarına ise doyum olmuyor. Bir koydan diğer koya yürüyerek bile gitmeniz mümkün ve bakir bir doğa sizi karşılıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!