Sibel Ceylan, tüp mide ameliyatıyla 12 kilo verdi

Güncelleme Tarihi:

Sibel Ceylan, tüp mide ameliyatıyla 12 kilo verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2021 18:44

Eski manken ve TV-dizioyuncusu Sibel Ceylan,tüp mide ameliyatıoldu. Ceylan’ın ameliyatını İzmir ÖzelSada Hastanesi GenelCerrahi Uzmanı Op.Dr. Türker Karabuğagerçekleştirdi. 87 kiloolarak ameliyata girenCeylan, 1 ayda 12 kilovermeyi başardı

Haberin Devamı

OBEZİTE cerrahisinde her geçen gün risklerin azaldığını ve başarının arttığını belirten Op. Dr. Türker Karabuğa, bilimin ilerlediğini, teknolojinin geliştiğini söyledi. Elde edilen verilerin sürekli arttığını ifade eden Karabuğa, “Katıldığımız kongrelerde dünyanın çeşitli yerlerinde görev yapan obezite cerrahisinin önde gelen meslektaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Obezite ameliyatları günümüzde her geçen gün daha güvenli cerrahi operasyonlar haline geldi. Vücüt Kitle İndeksi (VKİ) 30 ve üzerindeyse, diyabet, yüksek tansiyon, uyku apnesi gibi ek hastalıklar da varsa, obezitenin ve yandaş hastalıkların en etkili tedavi yöntemi cerrahi operasyonlar” dedi. Sibel Ceylan kendilerine başvurduğunda VKİ’sinin 30 olduğunu ifade eden Karabuğa, “Yaptığımız incelemelerde ameliyat için bir engel görmedik. Bu bağlamda ameliyat kararını birlikte verdik. Kendisi fazla kilolarını verecek ve daha sağlıklı olacak. Televizyondan yakından tanıdığımız Sibel Hanım’ın, yine eski formuyla kısa bir süre sonra TV’lerde olacağından eminim. Kendisi ameliyat sonrası yapılması gerekenlere de harfiyen uyuyor. Bu da kilo verme sürecini hızlandırıyor. İdeal kilosuna ulaşıncaya kadar Sibel Hanım sürekli kontrolümüz altında kalacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

DAHA SAĞLIKLIYIM

Son yıllarda pandeminin de getirdiği yaşam tarzı değişikliğiyle kilo almaya başladığını belirten Sibel Ceylan ise son dönemlerde fazla kilolarının kendisine rahatsızlık vermeye başladığını söyledi. Diyet ve sporla kilo vermeye çalıştığını dile getiren Ceylan, “İstediğim başarıyı elde edemeyince, ameliyat olmaya karar verdim. İzmir Özel Sada Hastanesi’nden Op. Dr. Türker Karabuğa’ya ulaştım. Birlikte yaptığımız görüşmeler neticesinde ameliyata karar verdim. Ameliyat ve sonrasındaki iyileşme süreci gayet rahat ve konfrolu geçti. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. Doktorumun ve diyetisyenimin tüm önerilerine harfiyen uyuyorum. Yaşam kalitem değişti” dedi.

SİBEL CEYLAN KİMDİR? 

1980 İzmir doğumlu Sibel Ceylan, 1998 yılında Yeni Asır gazetesinin düzenlemiş olduğu güzellik yarışmasında birinci oldu ve profesyonel mankenlik hayatına başladı. Aynı yıl Gazete Ege’nin düzenlediği ve halkın oylarıyla belirlenen yüz güzellik yarışmasında birinci seçildi. Ceylan bu tarihten günümüze kadar önemli tasarımcıların projelerinde yer aldı, çeşitli televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!